Uusi tehokas apulainen! Tsemppaava työkirja tavoitteiden ja unelmien toteuttamiseen

Oletko pitänyt uuden vuoden lupauksesi? Uudesta vuodesta on vierähtänyt tovi aikaa ja lupauksen edistäminen on saattanut kokea takapakkia. Me kaikki tiedämme, jotka ovat lupauksia tehneet, että niitä lupauksia on helppo tehdä, mutta niitä on toisinaan vaikeampi pitää.

Teimme vuodelle 2019 kalenterin, jonka työvälineiden avulla tavoitteiden ja unelmien edistäminen onnistuu ja lupaukset on helppo toteuttaa. Olemme saaneet kalenterimme työvälineistä paljon positiivista palautetta. että teimme nyt myös työkirjan samoilla työvälineillä. Moni onkin jo työvälineet testannut ja tavoitteitaan niiden avulla toteuttanut. Niin myös me itse – hyödynnämme jatkuvasti omassa tekemisessämme KasvuStoorin kalenterin työvälineitä.

Haluatko toteuttaa lupauksesi tai saavuttaa päämääräsi?

Tämä loistava työkirja tsemppaa sinut tavoitteiden ja unelmien saavuttamiseen sekä auttaa kohti päämäärääsi. Se sisältää motivointitekstejä ja ohjeita, tsemppilauseita sekä työkaluja, joiden avulla saat edistettyä tavoitteitasi ja unelmiasi. Työkirja sisältää myös tilaa kirjoittaa omia muistiinpanoja.

Voit suunnitella työkirjan avulla isompia ja pienempiä tavoitteita. Sopii sekä työpaikalla suunniteltaviin että henkilökohtaisiin tavoitteisiin. Voit lähteä toteuttamaan vaikka kesälomamatkaa, uutta opiskelua, harrastusta, kuntoilua, työpaikan vaihtoa, mökkiremonttia tai ihan juuri sitä mitä haluat saavuttaa ja toteuttaa.

Työkirja on myös yrittäjälle mahtava apuväline yrityksen kehittämiseen. Sen avulla voit suunnitella yrityksen tavoitteita tai uuden tuotteen ja palvelun toteuttamista, liikevaihdon kasvattamista tai yrityksesi kehityskohteita. Sinä päätät tavoitteesi ja työkirja auttaa sinua saavuttamaan sen.

TILAA HETI! Työkirja on nyt uunituoreena ja juuri painosta tulleena myynnissä KasvuStoorin verkkokaupassa, voit tilata sen täältä.

Aseta tavoite tai suunnittele ihanan unelman toteuttamista

Tavoitetta asettaessasi tai unelmasi toteuttamista suunnitellessasi käytä hetki aikaa pohdintaan ja aiemman analysointiin. Kiinnitä huomiota ainakin seuraaviin asioihin:

  1. Tee katsaus aiempaan. Mitä silloin tapahtui, mitä asioita sait edistettyä, mitkä jäivät puolitiehen tai jopa kalkkiviivoille? Kirjoita ranskalaisilla viivoilla asiat paperille.
  2. Mitä näistä asioista haluaisit edistää nyt? Ovatko ne sinulle tärkeitä?
  3. Mikä sinulle on ylipäätänsä tärkeää, mitkä asiat innostavat sinua? Millainen tavoite tai unelma on superinnostava ja motivoiva, missä pisteessä haluaisit olla esim. 31.12.2019?
  4. Pilko tavoitteesi pienempiin osiin, varsinkin jos se on kovin suuri. On paljon helpompi edistää asioita pienissä palasissa kuin lähteä haukkaamaan koko kakkua kerralla.
  5. Aikatauluta lupauksesi edistäminen viikottaiseen aikatauluusi. Jos et ole varannut aikaa sille, asia helposti jää muiden asioiden jalkoihin. Ole itsekäs ja pidä aikataulustasi kiinni .Olet tärkeä, myös itse itsellesi.
  6. Palkitse itseäsi.  Palkitse pienistä askelista, palkitse isoista loikista. Pääasia, että palkitset ja sellaisella palkinnolla, joka todella motivoi sinua jatkamaan.
  7. Näe lopputulos! Mitä ikinä lupaatkin itsellesi, näe ”sielusi silmin” tilanne lupauksen täytyttyä. Esim. KasvuStoorin Merja on aloittamassa uuden kodin rakentamista ja hän näkee nyt jo itsensä asumassa uudessa talossa. Matka päämäärää kohti on paljon motivoivampaa, kun näkee selvästi lopputuloksen. Jos haluat pudottaa painoa, näe itsesi painonpudotuksen jälkeen. Miten pukeudut, millainen kenties on uusi hiustyyli. Miltä sinusta tuntuu, kenties energiseltä ja innostuneelta. Jos haluat taas jotakin muuta muutosta elämääsi, kuvittele tilanne muutoksen jälkeen. Miltä näytät, millainen on uusi tilanne, miltä sinusta tuntuu. Mielikuvituksemme on mahtava työkalu, valjasta se käyttöösi.

Jos tavoitteiden sekä unelmien edistäminen ja saavuttaminen kiinnostaa enemmänkin, voit lukea niistä lisää blogissamme. Olemme kirjoittaneet ko. aiheista aiemmin näissä postauksissa ja voit lukea ne täältä:

Ammattilaisen vinkit – näin etenet tavoitettasi kohti

Uusi vuosi uudet lupaukset – miten saat ne pidettyä?

Lopeta aikominen, aloita tekeminen. Ei ole koskaan liian myöhäistä lähteä kohti uutta tavoitetta ja unelmoida ISOSTI!

Jätä kommenttisi