Tuottaako myynti tuskaa?

Myyntiprosessi haltuun! Teimme työkirjan käytännönläheiseksi apuvälineeksi myyntiprosessin suunnitteluun ja sen hallitsemiseen. Asiakkaasi arvostavat toimivaa ja suunnitelmallista työtä! 

Myyntiprosessissa on useampia erittäin tärkeitä vaiheita. Yksi tärkeimmistä on riittävä valmisteleva työ. Tiedät ja tunnet asiakkaan sekä mahdollisesti jo hänen haasteensa, ja ymmärrät paremmin hänen liiketoimintaansa. Myyntityön tekeminen helpottuu huomattavasti toimivan myyntiprosessin myötä. Toimiva prosessi tuottaa tuloksia eli myyntiä.

Jos myynti tuntuu takkuiselta tai tuottaa jopa tuskaisia tunteita, niin muuta omaa näkökulmaasi. Älä ajattele myyväsi, vaan mieti kuinka voit auttaa asiakasta. Entä onko käynyt niin, että olet lähestynyt asiakasta ja saanut tapaamisen. Neuvotellut, mutta sitten ei tapahdukaan mitään. Odotat ja odotat, mutta mitään ei kuulu. Jätitkö asiakkaan huoleksi kaupan tekemisen? Olisko se ollut sinun tehtäväsi, niin ainakin asiakas ajattelee.

Näin käy monelle. Asia jää leijumaan ilmaan, ja kukaan ei tee mitään päätöstä. Tämä taas johtuu siitä, että myyntiprosessia ei viedä loppuun saakka. Mikä on aina myyjän tehtävä. Ei asiakkaan.

Säästä omaa energiaasi ja aikaasi toimivalla toteutuksella. Ota siis prosessi haltuun ja hyödynnä sähköinen työkirja apuvälineeksi itsellesi. Löydät täältä uutuustuotteemme.

Myynnin oppaastamme löydät myyntiprosessin ja sen lisäksi myös paljon muuta myyntiin liittyvää. Täältä voit katsoa siitä lisää.

Myyntistrategian tekemiseen on myös oma sähköinen työkirja. Sen löydät täältä.

Jätä kommenttisi