ILMIANNA! Kaikki ihanat kotimaiset putiikit, kaupat, kahvilat, palveluja tarjoavat yrittäjät Suomessa

Oletko sinä käynyt jossain paikassa, putiikissa, kaupassa, kahvilassa, ravintolassa jonne haluaisit mennä uudelleen? Mikä siinä paikassa oli erinomaista? Oliko tarjonta, upea maisema, ihanat myyjät, loistava palvelu vai mikä vetosi sinuun?

ILMIANNA tällainen yritys tai palveluyrittäjä meille muille. Kerrro yrityksen nimi ja paikka. Kehu ja kerro miksi sinne kannattaa muidenkin mennä. YRITTÄJÄT huomio nyt voi kehua omaa liikettään. Ja monta ihanaa liikettä löydät näistä meidän stooreistamme täältä.

Tägää someemme tällainen paikka, jotta me kaikki muutkin tiedämme sen. NYT JOS KOSKAAN autetaan yrittäjiä ympäri Suomen. Korona on ihan tarpeeksi tuottanut haasteita kaikille liikkeille ja myös palvelun tarjoajille. Olet sitten lomalla, työssä tai mökillä kesän aikana, suosi paikallisia kivijalkakauppoja ja palveluntarjoajia. Nyt jos koskaan nämä yritykset suoraan sanottuna tarvitsevat rahojasi. Me kaikki ostamme joka tapauksessa jotakin jostain. Sinun ja minun valinnalla on merkitystä. Pysyvätkö yritykset ja yrittäjät hengissä ja elinvoimaisena. Me kaikki voimme kantaa kortemme kekoon ostamalla ja kuluttamalla rahaa lähellä oleviin yrityksiin.

Jokainen ostomme vaikuttaa kauppojen ja palveluiden säilymiseen. Varsinkin nyt koronan jälkeen voimme tehdä valintoja, jotka auttavat paikallisia yrittäjiä. Näissä lähellä olevissa kaupoissa, putiikeissa, kahviloissa, kampaamoissa ym. voi olla jotain aivan ihanaa. Löydät ihania tuotteita, saat hyvää palvelua ja apua mihin sitten tarvitsetkin.

Moni yrittäjä käy jopa henkiinjäämistaistelua tällä hetkellä. Koronan myötä yrityksien tuotteet ovat hyllyissä. Ostoja on ollut niin vähän, että kuluja on vaikea saada maksetuksi. Pitkään ei tällaisessa tilanteessa mikään yritys selviä, ja siksi nyt on myös aika kuluttaa jos kukkarosi antaa myöten. Kotimaisella kulutuksella pystytään auttamaan talouden käynnistymistä. Turistit eivät myöskään auta tänä kesänä yritysten tilannetta. Olemme kotimaisen kulutuksen varassa.

Aloitetaanko yhdessä talkoot suomalaisten kauppojen kannattamiseksi?

Meidän KasvuStoorilaisten mielestä kannattaa ihan ehdottomasti. Tarjontaa ei saada säilytettyä, jos sitä ei käytetä. Yrittäjän rahat eivät tule mistään muualta kuin asiakkailta. Alueellisesti tarjonnan ja palveluiden säilyminen on meidän asiakkaiden käsissä. Me päätämme ja teemme sen mahdolliseksi. Meidän tehtävämme on myös kantaa kortemme kekoon työpaikkojen säilymiseksi. Työllistäminen kun ei onnistu yrityksiltä ilman asiakkaiden sinne kantamaa rahaa. Joten kanna sinäkin kortesi kekoon. Kun ostat, osta läheltä!

Suomesta löytyy vaikka kuinka paljon aivan ihania kauppoja, kahviloita, ravintoloita joissa voit käydä tutustumassa tarjontaan. Millaista palvelua sitten vielä saat kaupan päälle. Erittäin hyvää! Ainakin minä olen saanut. Usein myös valikoima on yllättävänkin laajaa. Tarjontaa löytyy. Ostan monesti erilaisilta työmatkoilta, lomamatkoilta tai muuten liikkuessani tarvitsemiani asioita. Pienissä kaupoissa eri paikkakunnilla on tosi kiva asioida. Aina tekee jotain löytöjä mitä ei ehkä asuinpaikaltaan löydä.

Myös palveluita voi kysellä eri paikoista

Kampaajalla, hierojalla, kosmetologilla, auton huollossa voi käydä muuallakin kuin normaalisti. Joskus voi vaikka yllättyä kuinka piristävää vaihtelu saattaa olla. Voit siis myös hyödyntää erilaisia palveluntarjoajia reisussasi tai mökillä ollessasi.

Kaikki sinun ratkaisusi auttavat, joten astu rohkeasti sisään yritykseen. Voit myös vinkata muille missä kannattaa käydä.

Nautitaan kesästä ja kannatetaan yrittäjiä. Etsitään mielenkiintoisia kohteita astua sisälle ja vinkkaillaan muillekin. Kerro siis, jos tiedät jonkin ihanan paikan jossain päin suomea. Jaa se meidän muidenkin tietoon, niin voimme poiketa.

Jätä kommenttisi