Onpa ollut vuosi!

KasvuStoorin ensimmäinen olemassaolovuosi lähenee loppuaan, konseptimme on vasta vajaat kahdeksan kuukautta vanha vauva, kohta taapero. Lyhyt aika, mutta meidän tekijöiden mielessä se tuntuu paljon pidemmältä, koska niin paljon on ehtinyt tapahtua.

Meillä KasvuStoorin energianaisilla Tarja Pursiaisella ja Merja Pesosella on omat vahvuutemme, omat osaamisemme ja yhdessä aikamoinen määrä kokemusta. Tarja on yrittäjä, kouluttaja, yritysneuvoja ja viestintäkonsultti – Merja taas yrittäjä, muodin agentti, sparraaja ja mentori. Innostumme & inspiroidumme sekunnissa, motivoimme toinen toistamme yhä parempiin saavutuksiin. Olemme toisinaan erimieltäkin, mutta hetken kuluttua löydämme yhteisen sävelen ja pääsemme taas aimo loikan eteenpäin. Tässä yhteistyössä on energiaa & voimaa <3

Uskomme vahvasti, että motivoitunut ja innostunut ihminen saa enemmän aikaiseksi. Hän toteuttaa haaveitaan, unelmiaan ja tavoitteitaan. Mielestämme saavuttaminen on kiinni motivoivasta tavoitteesta, inspiroivasta tekemisestä sekä kurinalaisuudesta – asiat tapahtuvat hyvin harvoin itsestään, niiden eteen on oltava valmis tekemään töitä. Joskus tarvitaan myös vähän onnea sekä oikeita ihmisiä matkan varrelle.

Tästä ajatuksestamme ja innostuksestamme syntyi Kasvustoori huhtikuussa 2018. Halustamme auttaa yrittäjiä, organisaatioita sekä sen ihmisiä voimaan paremmin. Halustamme auttaa ihmisiä myös henkilökohtaisten tavoitteiden ja unelmien saavuttamisessa. Halustamme motivoida, inspiroida ja kannustaa. Jotta juuri sinä löytäisit omat tavoitteesi ja unelmasi sekä toteuttaisit ne!

Matka voi kuitenkin olla toisinaan kivinen ja mutkainen, siksi KasvuStoori tarjoaakin matkaoppaiksi innostavia tuotteita, inspiroivia koulutuksia sekä tämän blogin, jossa julkaisemme useamman kerran viikossa mielenkiintoista sisältöä. Löydät myös mitä parhaimman KasvuStoorin 2019 kalenterin Suomalaisesta Kirjakaupasta ympäri Suomea, käy hakemassa omasi!

Blogissa tapahtuu seuraavaa;

Tiistaisin on aina yrittäjän KasvuStoori – eri alan yrittäjät kertovat mielenkiintoisia yrittäjätarinoitaan.

Keskiviikkoisin vuorottelevat vieraskynä sekä ”Viran puolesta ja palkkaa vastaan” -kolumni. Vieraskynäkirjoittajiksi pyydämme eri alan mielenkiintoisia asiantuntijoita, ”Viran puolesta ja palkkaa vastaan” – kolumnistimme LiisaN taas kirjoittaa hersyviä tarinoita tosielämästä ja vähän se vierestäkin, Liisan kolumneja ei voi lukea hymyilemättä. 🙂

Torstaisin on taas KasvuStoorin oma blogikirjoitus, joka liittyy mm. tavoitteisiin, yrittäjyyteen, elämään tms. asiaan, johon tunnemme mielenkiintoa ja josta meillä on sanottavaa.

Näiden kirjoitusten lisäksi julkaisemme blogissamme vaihtelevasti muulloinkin, mutta joka viikko julkaistaan siis vähintään nuo edellä mainitut postaukset. Ja ensi vuodelle on tietty jo vaikka minkälaista ja monenmoista suunnitelmaa, pysy siis kuulolla!

Kiitos kaikille kanssakulkijoillemme vuodesta 2018, teemme ensi vuodesta vieläkin paremman. Idea jos toinenkin on jo hautumassa, mutta niistä lisää vuonna 2019. Onnea, iloa & inspiraatiota uudelle vuodelle, toivottavasti matkastasi tulee antoisa ja juuri sellainen, jollaisen itse itsellesi haluat!

Jätä kommenttisi