Alatko sinä jouluretkeilijäksi? Relaatko hyvällä omalla tunnolla?

Elä jouluretkeilijän elämää ja relaa hyvällä omalla tunnolla

Vietät joulusi missä tahansa, anna itsellesi lupa viettää jouluna löytöretkeilijän elämää. Irrottaudu arkisista asioista, varastoi sisääsi joulun rauhaa, rentouttavaa oloa läheisten kanssa, hyviä jouluruokia ja ennenkaikkea aisti joulun ihanaa tunnelmaa. Uskalla heittäytyä joulun seikkailuun ja nauti!

Laadi itsellesi joulun löytöretkeilijän lista. Mitä asioita haluat tehdä tai toteuttaa, missä käydä, ketä tavata joulun aikaan. Laita listaasi niitä asioita, joista saat itsellesi energiaa. Tee asioita, jotka ovat kivoja, innostavat ja tuovat sinulle iloa. Yritä unohtaa hetkeksi kaikkien muiden odotukset ja mieti, mitä sinä haluat.

Tämä joulu on vain kerran

Uskalla siis myös vain olla. Heittäytyä joulun hiljaisuuteen ja antaa itsellesi lupa levätä. Voitko unohtaa hetkeksi puhelimen, tietokoneen, sähköpostin, somen – kaiken sen mikä sitoo aikaasi ja energiaasi?  Onko sinulla liikaa tekemistä, ehditkö nauttia? Tee vain se mihin aikasi riittää. Poista jouluksi sanavarastostasi sanat: kiire, täytyy, pakko, en ehdi, myöhemmin, jos ehdin. Kaikki sellaiset asiat, jotka ovat syy sille, ettet voi viettää ihania jouluretkeilijän hetkiä, tunteja ja päiviä. Anna itsellesi lupa ja vapaus nauttia. Kaikkea ei tarvitse ehtiä tehdä.

Ole läsnä juuri nyt ja tässä joulussa. Koet hallitsevasi elämääsi, kun sinulla on aikaa rentoutua. Huolehdi omista rajoistasi ja rajaa joulun tehtäviesi määrää. Luo itsellesi joulun valoisia hetkiä, tasapainoa ja iloa elämään.

Haluamme toivottaa sinulle ihanaa joulun aikaa! Täytä luovuusvarastoasi ja saa joutenolosta energiaa seuraavalle vuodelle. Haluamme kannustaa sinua nauttimaan joulurauhasta ja viettämään elämäsi joulun <3

ps. Blogimme relaa myös hyvällä omalla tunnolla ja jää joululomalle. Tapaamme taas postauksen merkeissä torstaina 27.12.2018

Jätä kommenttisi