Löydätkö itsestäsi ripauksen intohimoa, hyppysellisen innostusta ja lusikallisen motivaatiota?

Kuinka monta tavoitetta, unelmaa tai muuta suunniteltua tekemistä on jäänytkään toteuttamatta tai tekemättä?

Onko sinulla tavoite, jonka haluat saavuttaa? Onko sinulla unelma, jonka haluat toteutuvan? Nyt on ihana kaunis syksy ja on hyvä aika lähteä edistämään sinulle tärkeitä asioita. Tavoite, unelma tai tekeminen ei kuitenkaan toteudu itsestään – ohessa vinkkejä, mitä kannattaisi tehdä:

1. Sinun on ensin ryhdistäydyttävä. Päätettävä, että alat kulkea tavoitettasi kohti.

2. Seuraavaksi kirjoita tavoitteesi paperille. Pohdi, onko tämä asia, jonka todella haluat saavuttaa.

3. Etsi innostus ja inspiraatio tavoitteesi toteuttamiseen. Mieti, mitä jäät paitsi, jos et toteuta tavoitettasi? Mieti, mitä taas saat lisää elämääsi, työhösi, tekemiseesi jos toteutat tavoitteesi?

4. Sinulla itselläsi on oltava halu toteuttaa tavoitteesi. Halun pitää lähteä sinun sisältäsi ja olla omasi. Ethän toteuta tavoitetta, jonka joku muu haluan sinun toteuttavan, mutta joka ei ole sinun oma tavoitteesi. Jos olet tyytyväinen elämääsi, etkä halua tavoitella mitään erityistä, se on täysin ok, mutta jos kaipaat muutosta, nyt on hyvä aika lähteä liikkeelle.

5. Aikatauluta tavoitteen toteuttamiseen vaadittavat asiat. Asiat eivät mene aikatauluusi itsestään. Sinä hallitset kalenteriasi ja jos todella haluat jotakin, löydät kyllä aikaa sellaisen asian toteuttamiselle.

6. Palkitse itsesi, palkinto on porkkana, joka saa sinut jatkamaan. Valitse sellainen palkinto, joka motivoi sinua. Sellainen, jonka haluat oikeasti. Se voi olla matka, joku tekeminen, omaa aikaa, ostos tai mitä vaan, jota todella haluat, mutta et ole ehtinyt toteuttaa asiaa tai raaskinut hankkia sitä.

7. Pidä kirjaa onnistumisestasi, se motivoi varsinkin silloin, kun sinun on vaikea jatkaa.

8. Lähde etenemään, toteuta matkaasi tavoitetta kohti askel kerrallaan. Askel voi olla pieni tai suuri, kunhan etenet sinulle sopivin askelin.

Haluamme auttaa sinua asioissa, joita haluat saavuttaa. Olemme tavanneet useita ihmisiä, joilla on unelmia ja tavoitteita, mutta jotka on jääneet toteuttamatta. Olemme myös tavanneet useita ihmisiä, jotka ovat päättäneet tavoitteensa, lähteneet etenemään sitä kohti ja onnistuneet.

Tarvitset ripauksen intohimoa, hyppysellisen innostusta ja lusikallisen motivaatiota matkalla tavoitettasi kohti. Karttoja matkallesi löydät täältä https://www.kasvustoori.fi/kauppa/

Onnea matkaan!

Jätä kommenttisi