Lahjoitamme jokaisesta kalenterista rahaa lasten hyväksi

LAHJOITAMME JOKAISESTA KASVUSTOORIN VERKKOKAUPASTA, SUOMALAISESTA KIRJAKAUPASTA TAI MUILTA JÄLLEENMYYJILTÄMME OSTETUSTA TAVOITEKALENTERISTA HYVÄÄN TARKOITUKSEEN!

Haluamme olla mukana tekemässä hyvää! Lasten hyvinvointi on sydäntämme lähellä ja lahjoitamme puolestasi ostamastasi kalenterista yhden euron/kalenteri SOS Lapsikylälle kohteeseen ”lahjoitus lapsille Suomeen”.

Lahjoitamme kaikista kalentereista, jotka on ostettu KasvuStoorin verkkokaupasta, Suomalaisesta Kirjakaupasta tai muilta jälleenmyyjiltämme 27.10.-16.12.2018 välisenä aikana yhden euron/kalenteri tähän hyvään tarkoitukseen. Teemme lahjoituksen keskiviikkona 19.12.2018.

Jos ostat kalenterin Suomalaisesta Kirjakaupasta tai muilta jälleenmyyjiltämme, lähetä meille kuva ostamastasi kalenterin kuitista meiliimme info@kasvustoori.fi. Näin varmistat, että myös sinun ostoksestasi menee lahjoitus perille.

Lahjoitamme euron myös niistä kalentereista, jotka tilaat yhteispakettina muiden tuotteiden kanssa. Kalenteri löytyy täältä https://www.kasvustoori.fi/kauppa/tavoitekalenteri-2019/

Jätä kommenttisi