Tavoitekalenteri 2019 inspiroiva työväline arkeen ja työhön – UUTUUS!

Tilaa KASVUSTOORI 2019 tavoitekalenteri itsellesi tai lahjaksi ja toteuta sen avulla tavoitteesi & unelmasi! Kalenteri sisältää helppokäyttöiset työvälineet ja selkeät ohjeet – voit toki käyttää kalenteria myös pelkästään normaalina kalenterina ja käytön voit aloittaa heti. Myös ihana lahjaidea! Asiakkaamme ovat kommentoineet: ”paras kalenteriuutuus”, ”toimii”, ”hyvin tilaa kirjoittaa”.

Kalenteri toimii myös työpaikalla tiimin tai koko työyhteisön työvälineenä sekä yrityslahjana. Erinomainen työväline opiskelijalle. Valmistettu Suomessa, Avainlipputuote.

Tilaa heti!

Ps. Lahjoitamme kaikista 27.10.-16.12.2018 välisenä aikana ostetuista kalentereista yhden euron/kalenteri SOS Lapsikylälle kohteeseen ”lahjoitus lapsille Suomeen”.

29,90 

Tilaa itsellesi tai lahjaksi innostava & inspiroiva KasvuStoori TM 2019 tavoitekalenteri, jonka avulla saat edistettyä tavoitteitasi ja unelmiasi määrätietoisesti selkeän ja helpon ohjeistuksen avulla.

Kalenteri sisältää

  • 2019 nimipäiväkalenteri
  • vuosisuunnitelma 2019 aikana saavutettavista tavoitteista ja unelmista
  • selkeä ohjeistus miten tavoitteiden ja unelmien edistäminen pilkotaan pienempiin osiin
  • jokaiselle viikolle paljon kirjoitustilaa sisältävä kalenteriaukeama
  • inspiroivia tsemppitekstejä
  • vuoden 2020 kalenteritiedot

Kalenterissa on viresidonta, laminoidut kannet ja merkkinauha. Koko A5, sopii myös A5-kokoisten nahkakansien sisälle. Valmistettu Suomessa, Avainlipputuote.

Haluamme olla mukana tekemässä hyvää ja lahjoitamme kaikista KasvuStoorin verkkokaupasta, Suomalaisesta Kirjakaupasta tai muilta jälleenmyyjiltämme 27.10.-16.12.2018 välisenä aikana ostetuista kalentereista yhden euron/kalenteri SOS Lapsikylälle kohteeseen ”lahjoitus lapsille Suomeen”.

Teemme lahjoituksen keskiviikkona 19.12.2018. Jos ostat kalenterin Suomalaisesta Kirjakaupasta tai muilta jälleenmyyjiltämme, lähetä meille kuva ostamastasi kalenterin kuitista meiliimme info@kasvustoori.fi. Näin varmistat, että myös sinun ostoksestasi menee lahjoitus perille.

Tilaa heti!

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tavoitekalenteri 2019 inspiroiva työväline arkeen ja työhön – UUTUUS!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *