KasvuStoorin tavoiteopas auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, unelmasi tai päämääräsi!

Millaisia muutoksia haluat elämääsi, työhösi, tekemiseesi? Mikä on päämääräsi? Onko tavoitteesi realistisia? Aseta itsellesi sellaisia tavoitteita, jotka ovat sinulle mielekkäitä. Säilytä motivaatiosi toteuttamiseen.

KasvuStoorin tavoiteopas on tehty avuksesi. Se kertoo ja opastaa sinua siinä, kuinka pääset maaliin. Älä yritä asettaa itsellesi liian montaa tavoitetta. Yhden ison tai haastavan tavoitteen saavuttaminen vaatii töitä. Jos tavoitteita on liikaa, et luultavasti ehdi toteuttaa niitä kaikkia. Tee enemmin yksi asia kerrallaan kunnolla.

Mitä oikeasti haluat? Millaisen tavoitteen tai päämäärän haluat saavuttaa?

Mieti mitä sellaista sinulla on tavoitteen toteuduttua, jota sinulla ei ole jo nyt? Mikä saa sinut innostumaan ja inspiroitumaan sekä motivoi toteuttamiseen. Älä unohda aikataulua. Missä ajassa haluat saavuttaa tavoitteen, unelman tai päämäärän.

Tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka!

Matka on tehtävä, ja se sinun on suunniteltava. Motivaation säilyttämiseksi sinun on mietittävä keinot, joiden avulla jaksat jatkaa. Voit nähdä asiat positiivisesti tai negatiivisesti. Kehitä myönteistä ajattelumallia, se auttaa sinua matkan varrella.

Aloittaminen voi olla vaikeaa, ja joskus jopa tuntua mahdottomalta. Aloittaminen vaatii kuitenkin vain aloittamisen. Itsensä johtaminen tekemisessä vaatii suunnitelmallisuutta ja kurinalaisuutta.

Johdatko sinä aikaa, vai aika sinua?

Aikaa on meillä kaikilla yhtä paljon, ja me itse päätämme, miten sen käytämme. Meillä jokaisella on yleensä mahdollista tehdä ajankäytön suhteen muutoksia, jos vain haluamme. Moni päämärään saavuttaminen vaatii ajankäytön suunnittelua.

Näihin moniin kysymyksiin ja asioihin löydät apua tavoiteopaastamme. Se ohjaa, neuvoo ja auttaa eteenpäin vaihe vaiheelta. Se sisältää työvälineitä edistämiseen. Käytännön keinot ja ohjeet toteuttamiseen. Se kertoo kuinka johdat itseäsi kohti päämäärääsi.

Tilaa omasi ja lue lisää täältä https://www.kasvustoori.fi/kauppa/tavoiteopas/

Ajattele kuinka pitkällä olet muutaman kuukauden kuluttua, jos aloitat jo huomenna!

Jätä kommenttisi