KasvuStoori – Sinun Keho

Olen Hanna, liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, fysioterapia opiskelija, kahden alakouluikäisen lapsen äiti ja erityisen kiinnostunut sekä ihmisen psyykkisestä että fyysisestä hyvinvoinnista.

 
Yritykseni Sinun Keho tarjoaa liikuntapalveluita sekä pilates- ja joogaharjoituksia niin yksityisohjauksina kuin kaikille avoimina ryhmätunteina. Asiakkaani voivat tulla tekemään harjoituksen joko paikanpäälle Tuusulaan tai osallistua ohjaukseen verkon välityksellä esimerkiksi kotoa tai mökiltä käsin. Järjestän myös hyvinvointimatkoja niin Suomessa kuin ulkomaille aina sopivan hetken tullen. Tämän lisäksi yritykseni toimittaa yksityistalouksiin, sairaaloihin ja erilaisiin terapiakeskuksiin oman ompelimomme kotimaisia painopeittoja palautumista ja rauhoittumista helpottamaan.


Miten kaikki alkoi?

Opiskelin 2000-luvun alussa urheiluhierojaksi, liikunnanohjaajaksi ja personal traineriksi. Työskentelin usean vuoden ajan liikuntakeskuksissa ja haaveilin jo silloin oman yrityksen perustamisesta. Väsyin kuitenkin koko liikunta-alaan noin 10-vuotta sitten. Olin tullut pisteeseen, josta en löytänyt haluamaani suuntaan ja siitä syystä siirryinkin hetkeksi työskentelemään täysin toiselle alalle. Erittäin antoisan työkokemuksen jälkeen palasin kuitenkin hyvin pian takaisin liikunnan ja hyvinvoinnin pariin. Jatkoin opintojani pilatesohjaajaksi ja joogaopettajaksi sekä Suomessa että Intiassa.

Painopeitto


Miten olet päässyt tähän pisteeseen?

Yrittäjän ammattitutkinto, Äitini vahva yrittäjätausta ja valtavan ihanat asiakkaat sekä yhteistyökumppanit auttoivat minua myös yrityksen alkutaipaleella. Nyt haluan tarjota Sinun Kehon kautta lämpimän vastaanoton jokaiselle omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle. Olen myös aina ollut hyvä sulkemaan ovia ja innostumaan uuden alusta, jos se on tuntunut oikealta ratkaisulta. Se on etu etenkin tässä maailman tilanteessa, jossa on osattava päästää irti ja muokattava rohkeasti toimintaa sen mukaan mitä tilanne ja omat tuntemukset vaativat.


Parhaimmat yritystoimintasi opetukset vuosien varrella?

Löydä omat rajasi yrittäjänä. Jos sinun on mahdollisuus kasvattaa yritystä, varmista vielä, että olet tarvittaessa valmis uhraamaan paljon pois vapaa-ajastasi ja ottamaan riskejä. Moni tuttavani on joutunut lopettamaan, koska yrityksen koko ja kasvuvauhti eivät ole vastanneet omaa osaamista ja jaksamista. Joskus pienempänä on parempi.


Mikä on yrityksesi tulevaisuus? Mitä tavoittelet?

Työskentelen alalla, jonne virtaa jatkuvasti uutta tietoa. Olen innostuva ihminen ja ikuinen opiskelija, joten tämä sopii minulle hyvin. Opiskelen tällä hetkellä fysioterapiaa LAB ammattikorkeakoulussa. Haaveenani olisi laajentaa yritystoimintaani psykofyysisen fysioterapian puolelle.


Miten nollaat itsesi?

Metsässä liikkuen, saunomalla ja yinjoogalla. Hiljaisuus on ihanaa!


Tahtolauseesi?

Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen ovi avautuu. Uskalla kuunnella omaa sydäntäsi ja innostua uuden alkuun!www.sinunkeho.fi

www.painopeitot.fi

hanna.lampen@sinunkeho.fi

Facebookista löydät meidät @sinunkeho

Jätä kommenttisi