KasvuStoori – Koiraväen Pesu & Leikkaus-koiratrimmaamo

Hei, Olen Olga Saarno, Koiraväen Pesu & Leikkaus-koiratrimmaamon perustaja.

Olen melko sosiaalinen ja värikäs persoona. Trimmaamossani teemme kaikkia eri ”karvanhoitoja”, eli pesemme, kuivaamme, harjaamme, leikkaamme, nypimme ja siistimme erilaiset karvaturrit. Sijaitsemme Helsingin Töölössä, josta suurin osa asiakkaitamme tulee, mutta heitä saapuu myös paljon kauempaakin, esimerkiksi Espoosta.

Koirista tuli minulle jo lapsena magneettinen intohimo, vaikken omaa koiraa silloin saanutkaan. Naapureiden koirat pääsivät kanssani lenkeille jo pikkutytöstä, sillä isä suostui lähtemään mukaan. Hoitokoirien kautta näin trimmausta ja pääsin mukaan koiranäyttelyihin. Muistan jo 12-vuotiaana sormieni syyhynneen trimmaamiselle =D.

14-vuotiaana kurssittauduin 4H-dogsitteriksi ja 16-vuotiaana pääsin TET:iin trimmaamoon!

Petwellin Wellun opeissa hurahtikin myös osa seuraavasta kesästä ja koko lukioajan illat ja lauantait sekä paljon viikonloppuja näyttelyissä apuna ja koiria esittämässä. Lukion keskivälissä olin vuoden Argentiinassa vaihto-oppilaana, jossa pidin pienimuotoista koiratrimmaamoa autotallissa ;).

Lukion jälkeen lähdin Roomaan vuodeksi kenneltytöksi Tuula Lehtinen-Cochettille, chihuahua-kasvattajalle. Ja Roomaan jäinkin seuraaviksi melkein 13 vuodeksi… Olin monissa eri trimmamossa töissä, kurssittauduin viikonloppuisin ja tuli käytyä muutamassa trimmikisassakin Italiassa ja Ranskassa kolleega porukalla. Isossa kaupungissa kaikkea oli enemmän, myös mahdollisuuksia oppia paljon.

2016 kesällä olin valmis palaamaan takaisin Suomeen ja jo valmiiksi ilmoittautunutkin yrittäjä-kurssille. Samalla selvisi, että vanha trimmaamo Hesperian puistokadulta oli lopettamassa. Kaikki tuntui kuin mahtavalta domino-effektiltä.. Kurssi, liikkeen remontti ja liikkeen avautuminen tapahtui täydellisessä rytmissä. Annoin yritykselleni paljon ja ehkä vielä enemmän sain takaisin. Asiakasmäärä kasvoi nopeasti ja puolen vuoden päästä en enää selvinnyt yksin. Vanha ystäväni tuli silloin minulle töihin ensimmäisenä työntekijänäni. Ja vähän ajan päästä tuli jo seuraava työntekijä osa-aikaisesti..

Tällä hetkellä meitä on yhteensä viisi, joista puolet osa-aikaisina.

Välittävä asiakaspalvelu, koirien hyvä kohtelu sekä omistajien toiveiden toteuttaminen mahdollisuuksien mukaan ovat mielestäni olleet sekä meille, että asiakkailleni tärkeitä arvoja.

Työssäni nautin eniten koirien ja ihmisten seurasta, läheisestä yhdessäolosta ja yhteistyön tekemisestä, tilannehuumorista ja luovuuden käytöstä työssä, kun pitää keksiä että miten juuri tuo koira antaisi tehdä tämän jutun.. =D

Vapaa-ajalla nautin luonnossa liikkumisesta, viikonloppuisin lähinnä koiralenkkien muodossa tai mökkeilynä ja kesällä jopa viikon erämaavaelluksilla. Harjoittelen myös lintubongausta ja menen avantoon aina, kun tulee mahdollisuus. Sosiaaliset tapahtumat ja tanssiminen ovat myös minulle erittäin tärkeitä rentoutumisen ja ilon tuojia.

Katso lisää meistä täältä:

Koiratrimmaamo:  Koiraväen Pesu & Leikkaus, Facebook

IG @koiravaenpesujaleikkaus

Jätä kommenttisi