Joko teit tulevan syksyn tavoitteet? Meiltä tulossa kolme uutta tuotetta viikon sisällä!

Tuleva syksy on mitä parasta aikaa miettiä omaa innostumista, ja sitä, mistä löytyy omat sisäiset vahvuudet tavoitteiden & unelmien edistämiseen!

Me päätimme julkaista KasvuStoorissa kolme uutta tuotetta ennen syyskuuta. Ensimmäinen tulee keskiviikkona, toinen torstaina ja kolmas seuraavana maanantaina. Tavoitteemme siis toteutuu! Mikä fiilis kun onnistuimme toteuttamaan nuo kaikki. PYSY KUULOLLA, keskiviikkona näet ensimmäisen uusista tuotteista.

Toki julkaisimme viime viikolla jo yhden uuden tuotteen, rohkaiseva yrittäjyyden käsikirjan. Sen löydät täältä.

Meissä kaikissa on vahvuuksia ja meistä kaikista löytyy sisäistä intohimoa sekä innostusta. Kesä on vielä parhaimmillaan, mutta syksy alkaa kurkistella jo nurkan takaa. Syksyllä arki voi tuntua, varsinkin pimeään aikaan, aina välillä vähän harmaaltakin – ainakin sadepäivinä ulos kurkistaessa.

Nyt on kuitenkin erinomainen aika aloittaa arjen sekä niiden asioiden suunnittelu, mitä vielä tänä vuonna haluat tehdä. Jos aloitat heti, ehdit toteuttaa vielä monia asioita vuoden loppuun mennessä.

Siispä kaiva KasvuStoorin tavoitekalenteri esille ja pohdi mitä haluat tehdä, mitä haluat saavuttaa? Voit hyödyntää vuosisuunittelun osuutta, ja päivittää sinne syksyn tavoitteet.

Haluatko jotain uutta tai lisää?

Mitä haluat lisätä elämääsi, ja edellyttääkö se jonkin pois jättämistä? Teetkö suorittamalla monia asioita? Rutiinitöitä täytyy toki myös tehdä, mutta jos suoritat kaikkea tekemistäsi rutiininomaisesti, jää innostus ja ilo vähemmälle. Tee siis myös intohimolla asioita. Keksi sellaisia tavoitteita, jotka kutkuttavat vatsan pohjaasi, tuovat odotuksen iloa ja antavat energiaa.

Aseta syksyn varalle tavoitteita, joiden avulla teet tulevasta syksystäsi INNOSTAVAN ! Kuuntele itseäsi ja mieti mitä haluat. Usko itseesi ja tavoitteeseesi. Kysy tarvittaessa muiden mielipiteitä, mutta älä kuuntele niitä ainoana totuutena. Oma sisäisen äänesi kyllä kertoo, oletko haluamallasi polulla.

Älä anna haasteiden syödä motivaatiotasi

Jos joku asia on sinulle riittävän merkityksellinen, olet valmis tekemään töitä sen eteen. Tämän olemme huomanneet myös omassa arjessamme. Kukaan meistä ei kuitenkaan kulje tavoitteesta toiseen ilman, että matkan varrella tulee esiin haasteita. Ne ovat esteitä ja hidasteita, joita ripotellaan meidän tiellemme. Joskus ne voivat muuttua sitkeäksi taikinaksi, jota vain vaivaa ja vaivaa. Tuntuu ettei se muutu mihinkään. Mutta kannattaa muistaa että, mikä ei tunnu helpolta, kehittää sinua. Tämä on se kuuluisa epämukavuusalue, jossa opit ja kehityt.

Jos elämä tuntuu liian samanlaiselta, liian rutiininomaiselta, keksi jotain uutta elämääsi. Uusi voi viedä sinut mennessään ja tuoda innostusta sekä iloa. Matkan varrella tapahtuu erilaisia asioita, ja sinulla on lupa kokea myös iloa ja riemua niiden tekemisestä. Kivaa tekeminen on vain, jos sinulla on siihen tunnetta mukana. Se ei olekaan enää rutinoitunutta, vaan se alkaa kiehtoa sinua. Välillä jopa tuntuu, että ei malttaisi lopettaa. Pidä kuitenkin taukoa aina kun tuntuu siltä, että alkaa väsyttää. Voit pitää taukoa lyhyen aikaa tai jättää toteuttamisen lepäämään muutamaksi päiväksi. Kunhan suunnittelet ja päätät, koska taas jatkat.

Jos tekeminen alkaa muuttua liian rutiininomaiseksi, vaihda tyyliä tai paikkaa. Asia muuttuu kummasti innostavammaksi, jos siirryt vaikka huoneesta toiseen tai vaihdat kokonaan maisemaa. Kaavoihin kangistuminen on nimittäin yllättävän helppoa. Pääasia on, että innostuksesi säilyy ja sinulle tulee polttava halu viedä tekeminen loppuun. Saavuttaa se mitä olet suunnitellut.

Suunittele itsellesi tulevan syksyn innostava tavoitepolku ja lähde matkalle tavoitettasi kohti!

Jätä kommenttisi