Innostu ja inspiroidu vuodesta 2020!

Ihan kohta on aika tarttua uuteen innostavaan 2020 tavoitekalenteriin ja alkaa suunnitella inspiroivia tavoitteita uudelle vuodelle! Kalenterin voi ottaa käyttöön 2.12.19 alkaen eli ihan just!

Oletko miettinyt jo ensi vuotta?. Millaisia asioita haluat tehdä? Minkä unelman haluat toteuttaa? Millaisia tavoitteita haluaisit viedä maaliin?
Suunnitelmasi, unelmasi, tavoitteesi tai tekemisesi voivat olla pieniä tai suuria, saat niihin kaikkiin apua kalenteristamme. Kalenteri on myynnissä Suomalaisessa Kirjakaupassa ympäri Suomea. Voit tilata sen myös KasvuStoorin verkkokaupasta täältä, toimitamme lakon aikana lähetykset Ärräpakettina.

KasvuStoorin innostava 2020 tavoitekalenteri on loistava arjen apulainen ja innostava tsemppaaja. Sen avulla teet vuodestasi juuri sellaisen kuin haluat. Uskalla innostua, unelmoida uusista asioista, tekemisistä, unelmista tai tavoitteista. Kalenteri sisältää monia loistavia apuvälineitä ja tsemppitekstejä, joiden avulla pystyt edistämään tavoitteitasi suunnitelmallisesti.

Kalenteri alkaa vuoden 2020 suunnittelu vuosisuunnitelmasta.

Vuosisuunnitelmassa mietit
1. Mitä haluat seuraavan vuoden aikana saavuttaa? Mieti realistiset tavoitteet, jotta ne motivoivat sinua.
2. Kirjaa itsellesi 1-5 tavoitetta, unelmaa tai sellaista asiaa, jotka haluat saavuttaa/toteuttaa vuonna 2020. 

Voit esimerkiksi haluta:

vaihtaa työpaikkaa, aloittaa uuden harrastuksen, aloittaa liikunnan tai kuntoilun, opetella jonkin uuden asian tai taidon, edistää jotain
aiemmin aloittamaasi tekemistä, aloittaa opiskelun tai jatkaa opiskelua, perustaa yrityksen, edistää yristytoimintaasi, aloittaa elämäntaparemontin,
syödä terveellisemmin ihan minkä vain asian tai tekemisen jonka koet itsellesi tärkeäksi. 

Tämän jälkeen siirry kuukauden to do -sivulle 

Valitse vuositavoitteistasi se, jota haluat ensimmäisenä lähteä edistämään.
Täytä seuraavan kuukauden to do ja pohdi millaisia asioita sinun tulee tehdä matkan varrella saavuttaaksesi ensimmäisen tavoitteesi, unelmasi tai
tekemisen.

Älä vain pohdi, kirjaa myös asiat kalenteriin. Suunnittele, lähde toteuttamaan, tee asioita. Vain teot ratkaisevat, jotta saavutat haluamasi asiat.

Hyödynnä myös jokaisen kuukauden tsemppitekstejä, saa niistä innostusta ja tsemppiä tekemiseesi.

Seuraavaksi valmistaudu esteisiin ja haasteisiin, joita matkan varrella tulee eteesi.

Nämä ovat asioita, jotka sinun pitää voittaa edetäksesi. Moni asia aloitetaan innostuneena, mutta matkan varrella voi käydä niin, että saavuttaminen alkaa hiipua hiljalleen. Valmistaudu jatkamaan näissä tilanteissa. Kirjaa ylös valmiiksi sellaiset asiat, jotka voivat matkan varrella tulla eteen ja voita ne. 

Palkinto, älä unohda suunnitella palkintoa itsellesi.

Palkinto antaa sinulle energiaa, innostusta, inspiraatiota sekä voimaa jatkaa eteenpäin. Suunnittele sinulle sopivia, motivoivia ja inspiroivia palkintoja. 

Kalenterimme auttaa sinua viemään tavoitteesi, unelmasi tai tekemisesi maaliin. Se helpottaa tekemistä. Hyödynnä viikkottaista kalenteriaukeamaa ja kirjaa joka viikolle oma tavoite. Lisäksi hyödynnä to do -listausta päivittäin. Mikä parasta, opit jatkuvasti itsestäsi ja tekemisestäsi. Opit tekemään suunnitelmallisemmin asioita ja tuntemaan paremmin omat toimintatapasi. Opit keinoja, miten johdat itseäsi ja tekemistäsi.
Saat enemmän aikaiseksi ja saavutat haluamiasi asioita.

Suosikkilausahduksemme on ”lopeta aikominen – aloita tekeminen”! Juuri niin, moni asia on vain ja ainostaan sinusta itsestä kiinni. Ja parhaiten edistät asioita innostavan 2020 tavoitekalenterin avulla, hanki se siis pikimmiten itsellesi! Uskalla! Aloita! Toteuta!


Jätä kommenttisi