Nyt loput kalenterit 2020, jäljellä 7 kalenteria

LOPPUERÄ , VAIN 17 kappaletta enää myytävänä, hinta 15,- ja ILMAN TOIMITUSKULUJA.  Jos kalenteri vielä uupuu tai et ole tyytyväinen omaasi, tilaa tästä.

Tämä kalenteri auttaa sinua vuoden 2020 suunnitelmien toteuttamisessa koko vuoden ajan.

Lopahtaako into? Loppuuko motivaatio? Tuntuuko raskaalta? Jääkö kesken?  Onko arkesi hallitsematonta kaaosta? Onko ajankäyttösi hanskassa?

KasvuStoorinTM innostava ja inspiroiva kalenteri antaa intoa, ylläpitää motivaatiota, auttaa pitämään aikataulusi järjestyksessä, helpottaa suunnitelmallista tekemistä sekä auttaa pääsemään sinut vuoden 2020 päämäärääsi.

Motivoi ja tsemppaa itseäsi tai osta kivana yllätyksenä lahjaksi!!

Uudistimme kalenteria saamiemme  toiveiden mukaisesti. Huipputoimiva kuukausirakenne, viikkoaukeamalla nimipäivät ja pyhäpäivät punaisella sekä muistiinpanosivut kuukausittain.  Upea uusi kansimateriaali.

Voit hyödyntää kalenteria arjessasi, työpaikalla, tiimin tai koko työyhteisön työvälineenä sekä opiskelussa. Toteuta tavoitteesi & unelmasi suunnitelmallisesti sekä hallitse tekemistäsi. Helppo tehdä selkeät kuukausi- ja viikkosuunitelmat. Toimii myös normaalina kalenterina.

Kalenteri sisältää:

  • 2020 kalenterin
  • Paljon kirjoitustilaa sisältävät viikkoaukeamat, päivittäisen työsuunnittelun
  • Viikkoaukeamalla nimipäivät
  • Viikkoaukeamalla sunnuntait ja juhlapyhät punaisella
  • Vuosisuunnitelman 2020
  • Inspiroivia ohjeistuksia, joista saat tsemppiä tekemiseesi
  • Kuukausisuunnittelun ja yhteenvedon
  • Muistiinpanosivuja

Kalenteri tuo sinulle iloa vuoden jokaisena päivänä. Valmistettu Suomessa. Avainlipputuote. Mahtuu erillisiin A5 kansiin.

TILAA HETI OMASI!

15,00 

Tilaa itsellesi tai lahjaksi innostava & inspiroiva KasvuStoori TM 2020 tavoitekalenteri, jonka avulla saat edistettyä tavoitteitasi ja unelmiasi määrätietoisesti selkeän ja helpon ohjeistuksen avulla.

Kalenterissa on viresidonta, laminoidut kannet ja merkkinauha. Koko A5, sopii myös A5-kokoisten nahkakansien sisälle. Valmistettu Suomessa, Avainlipputuote.

Tilaa heti!

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nyt loput kalenterit 2020, jäljellä 7 kalenteria”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *