Tee oikeita asioita ja uskalla innostua

Sinä vaikutat siihen mitä teet. Päätät sen itse. Uskallatko innostua ja saavuttaa tavoitteitasi?

Elämä on mielenkiintoista aikaa. On paljon asioita, joita haluamme elämämme aikana tehdä ja toteuttaa. Tekemisen pitää olla meille merkityksellistä, ja sen pitää innostaa. Ilman innostusta voi olla vaikea saavuttaa haluamaansa.

Innostuminen tulee sisältämme. Sitä ei voi kukaan antaa meille tarjottimella tai ehkä voi,jos palkinto on riittävän suuri ja tekeminen tarpeeksi motivoivaa. Ilman innostumista tavoitteiden saavuttaminen on kuitenkin haastavampaa.

Jos joku asia on sinulle riittävän merkityksellinen, olet valmis tekemään töitä sen eteen. Tämän olemme huomanneet myös omassa arjessamme. Kukaan meistä ei kulje tavoitteesta toiseen ilman, että matkan varrella tulee esiin haasteita ja hidasteita. Haasteet ovat suolaa ja sokeria, joita ripotellaan meidän tiellemme.

Aina ei ole helppoa arjessa muistaa unelmoida. Ei jaksa, ei huvita, ei ehkä uskalleta miettiä, mitä oikeasti haluaa. Unelma voi olla hyvinkin pieni ja arkinen. Ei sen tarvitse aina olla jotakin suurta. Arjen unelmat ja tavoitteet ovat itse asiassa kaikkein tärkeimpiä. Ne rakentavat päivistämme innostavia. Niiden toteuttaminen tuo hyvää oloa.

Uskalla siis luoda arjen pienistä asioista unelmia. Tee niistä tavoitteita ja lähde toteuttamaan unelmaasi!

Jätä kommenttisi