Tästä stoori alkaa

Tästä alkaa stoori – KasvuStoori!

Mitä tavoittelet, mistä unelmoit? Olemme ajan myötä huomanneet, kuinka merkityksellistä on asettaa tavoitteita niin yritystoiminnassa kuin yksityiselämässä, unelmoida ja ryhtyä toimeen. Tavoitteet ja unelmat voivat olla pieniä tai suuria, koolla ei ole merkitystä, kullakin ne ovat omanlaisia. Mutta tavoitteet ja unelmat inspiroivat, vievät eteenpäin ja antavat voimaa. Tosin pelkkä tavoite tai unelma ei riitä, sen eteen on oltava valmis tekemään myös töitä!

Oletko tullut ajatelleeksi, että jokainen päivä, viikko ja kuukausi ovat merkityksellisiä. Voit ottaa pieniä askeleita, mutta silti edistää tavoitettasi määrätietoisesti viikoittain. Tällöin monta viikoittaista tekoa rakentavat kuukauden, ja jos edistät tavoitteitasi joka viikko, saat kuukaudessa paljon aikaiseksi. Vuoden kuluttua olet jo pitkällä!

Tästä ajatuksestamme ja innostuksestamme syntyi Kasvustoori sekä tämä blogi. Haluamme auttaa yrittäjiä, organisaatioita sekä sen ihmisiä voimaan paremmin, haluamme auttaa ihmisiä myös henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamisessa. Haluamme motivoida, inspiroida ja kannustaa. Haluamme auttaa juuri sinua löytämään omat tavoitteesi ja unelmasi sekä toteuttamaan ne!

Tervetuloa mukaan, matkastasi tulee taatusti antoisa!
.

Jätä kommenttisi