Haluatko blogata, tehdä blogiyhteistyötä, sisältöä someen? UUSI KOULUTUS

Oletko yrittäjä tai haluatko blogata vapaa-ajallasi? Haluatko tehdä tuloksellista blogia tai blogiyhteistyötä? Haluatko hyödyntää blogia sisältömarkkinoinnissa? Varaa paikkasi koulutukseemme, me kerromme miten se tehdään!

Bloggaaminen on mielenkiintoista ja hyödyllistä. Hyvä keino tehdä sisältömarkkinointia. Voit myös tehdä tuloksellista blogiyhteistyötä ja hyödyntää sitä osana markkinointikeinoja sekä linkittää blogin tehokkaasti sosiaaliseen mediaan. Miten tämä kaikki tapahtuu?

Lupaamme sinulle uusia ajatuksia, inspiraatiota ja innostusta. Autamme sinut alkuun, jos haluat aloittaa bloggaamisen. Jos taas kirjoitat jo blogia, herättelemme sinua kohti blogisi tuloksellisempaa hyödyntämistä. Oletko linkittänyt blogisi tehokkaasti sosiaaliseen mediaan? Hyödynnätkö blogiasi sisältömarkkinoinnissa? Oletko miettinyt myyntiputkea vai jätätkö lukijat, seuraajat odottelemaan venettä rannalle? Mitä jos ottaisit heidät veneesi kyytiin.

Blogiyhteistyö on tämän päivän keino tehdä markkinointia. Miten tämä aloitetaan, mistä löytää blogisti ja kuinka häntä lähestytään? Tule kuulemaan lisää.

Koulutuksemme haastaa sinut miettimään blogin tekemistä ja hyödyntämistä olit sitten yrittäjä tai haluat kirjoittaa blogia vapaa-ajallasi.

Varaa paikkasi heti ostamalla koulutus verkkokaupastamme, tilaan mahtuu rajoitettu näärä ja early bird hinta on vain 30.12.2018 saakka.

Linkki koulutukseen verkkokaupassamme:
https://www.kasvustoori.fi/kauppa/kurssi-miten-toteutat-tuloksellista-sisaltomarkkinointia-blogin-avulla-30-1-2019-klo-17-30-20-30/

Jätä kommenttisi