Vietä ihana löytöretkelijän kesä! Nyt on suunnittelun aika

Teet sitten kesällä töitä tai lomailet, irrota itsellesi löytöretkeilijän aikaa. Nyt on aika tehdä löytöretkeilijän kesäsuunnitelmat. Tämä kesä on vain tämän kerran, nauti siitä täysillä!

Ota kalenterimme kesäkuun löytöretkeilijän to do -sivu esille ja tee suunnitelma. Laadi itsellesi selkeä lista mitä haluat tänä kesänä tehdä. Voit seikkailla, ja se ei tarkoita että on lähdettävä monen sadan kilsan päähän. Voit seikkailla kaupungissa, lähimetsässä, kaduilla, puistoissa, lähikaupungeissa tai ihan missä vain haluat. Minäkin löysin uudelleen löytöretkeilijänä lähellä olevat kansallispuistot ja aloin viettää löytöretkeilijän viikonloppuja.

Unohda hetkeksi kesällä aina kun voit suorittaminen, puhelin, tietokone, sähköposti, some ja heittäydy viettämään aikataulutonta aikaa. Aivosi saavat myös levätä ja rentoutua. Voit viettää aikaa yksin, kaksin tai perheen voimin. Kuinka vain haluat.

Tämä kesä on oikeasti vain kerran!

Mikään muu kesä ei ole parempi kuin tämä. Voit toki siirtää tulevaisuuteen, mutta älä siirrä mitään minkä voit tehdä tänä kesänä. Varaa päivittäin itsellesi vaikka löytöretkeilijän tunti, ja tee jotain kivaa. Se voi olla vain olemista. Aina ei tarvitse lähteä mihinkään.

Mieti kuitenkin

  1. Mitä hauskaa voisit ja haluaisit tänä kesänä tehdä?
  2. Keitä haluat tavata?
  3. Missä paikoissa haluaisit käydä?
  4. Millaisia kokemuksia haluat muistoihisi jäävän?
  5. Kuinka täytät luovuusvarastojasi?
  6. Millainen tekeminen antaa sinulle lisää energiaa?
  7. Mitä uutta voisit kokeilla?
  8. Mikä estäisi sinua tekemästä sitä mitä haluat?

Tee sellaisia asioita, joita sinä haluat tehdä. Kerää talven varalle inspiraatiovarastoa, josta ammennat pimeinä kuukausina. Innostu, inspiroidu ja pidä hauskaa!

Iloa & aurinkoa kesääsi!

Jätä kommenttisi