Vieraskynä – YRITTÄJÄ, hyödynnä maksuton asiantuntijapalvelu – Työllistä taidolla -palvelu

Haluatko kehittää yrityksesi toimintaa? Yrittäjille ja pienille yrityksille kehitettiin tämä palvelu auttamaan työllistämisessä ja työnantajuuteen liittyvissä asioissa. Palvelussa saat apua yksilöidysti juuri sinun yrityksesi tarpeet huomioiden, ja palvelu on maksuton yrittäjille. TE-toimisto tarjoaa Työllistä taidolla -palvelua yksityisten palvelutuottajien kautta koko Suomen alueella. Yrittäjä saa itse valita palveluntuottajan.

Työllistä taidolla -palvelussa annetaan konkreettista neuvontaa ja ohjeita työllistämiseen sekä työnantajana toimimiseen. Palvelun avulla voit kehittää yrityksesi toimintaa. Toimin itsekin palveluntuottajana tässä palvelussa. On todella ihanaa saada auttaa pieniä yrityksiä ratkomaan heidän työllistämiseen tai työnantajana toimimiseen liittyviä haasteita. Tätä palvelua on ilo tehdä yrittäjille.

Palveluntuottajana yksilöin palvelua yrityksen tilanteeseen. Autan rekrytoinnissa, työn ostamisessa ja vuokraamisessa sekä työsopimusten tekemisessä. Mikäli yritys hankkii työvoimaa vuokraamalla, autan näissä sopimuksissa. Palveluun sisältyy myös neuvontaa työnantajan velvoitteista ja oikeuksista työvoiman löytämiseen sekä työllistämiseen liittyvistä taloudellisista tukimuodoista. Taloudelliset tuet madaltavat palkkaamista ja osalle yrityksiä ne ovat hyvin tärkeä osa työllistämistä. Niiden avulla yritys uskaltaa lähteä työnantajan tielle. Ensimmäinen työntekijä on aina haasteellisin palkata. Toinen jo huomattavasti helpompi. Ilman tukia voi käydä niin, että se ensimmäinen työntekijä jää palkkaamatta. Askelta ei uskalleta ottaa.

Jokainen yritys vaikuttaa omaan työnantajakuvaansa työpaikkailmoituksellaan ja toiminnallaan. Palvelun kautta pystyn auttamaan myös siinä kuinka tehdään hyvä työpaikkailmoitus. Mitä työpaikkailmoituksessa kannattaa huomioida.

Joustava ja hyvin toimiva palvelu

Työllistä taidolla -palvelusta hyötyy jokainen yritys. Palvelussa ei ole tarkoitus työllistää lisää yrittäjää itseään, vaan yhdessä yrittäjän kanssa kehittää yrityksen toimintaa sekä auttaa ja neuvoa juuri niissä asoissa, joista yritys hyötyy eniten toiminnassaan. Palvelu sisältää aina tilanteen kartoituksen, henkilökohtaista neuvontaa noin 2-5 tuntia, ohjepankin sekä henkilökohtaisen kirjallisen suunnitelman etenemisen tueksi. Palvelussa voi olla mukana kuusi kuukautta, jonka aikana kysyä neuvoa palveluntuottajalta.

Moni yrittäjä ei tiedä palvelusta, ja siksi tämä on hyvä tuoda esille. Rekrytointi on aina jokaiselle yritykselle tärkeä. Yrityksissä ei myöskään ole varaa virherekrytointeihin. Tämän palvelun avulla saat ammattilaisen käyttöösi, joka auttaa ja neuvoo. Myös työnantajan velvoitteista on hyvä saada neuvoja. Uskalla siis rohkeasti hyödyntää palvelua, jos sinulla on tarvetta.

Verkkosivuiltani löydät lisätietoa työllistä taidolla -palvelusta tästä linkistä. Voit kysyä palvelusta lisää myös meilitse tai puhelimitse.

TE-toimiston sivuilta löydät myös muut palveluntarjoajat. Älä tuskaile yksin, hyödynnä palvelua.

Salme Kortelainen, CEO, seniorkonsultti 

salme.kortelainen(at)calmen.fi

Täältä löydät puhelinnumeron


Jätä kommenttisi