Tiedätkö mitä se tarkoittaa sinun yrityksessäsi?

Mitä uusi verkkolaskutuslaki tarkoittaa sinulle?

Oletko tietoinen uudesta verkkolaskutuslaista? Se astuu 1.4.2020 voimaan. Se tarkoittaa että jokaisen yrityksen on pystyttävä lähettämään verkkolaskuja, jos vastaanottaja vaatii. No tämähän ei onnistu ilman verkkolaskutuspalvelua. Laki ei koske yksityishenkilöitä, eikä yrityksiä joilla on alle 10 000 euron vuosittainen liikevaihto.

Mitä verkkolaskutus tarkoittaa?

Verkkolaskutus on sähköisen laskutuksen muoto, jossa lasku siirtyy digitaalisesti lähettäjältä vastaanottajalle. Laskua ei tarvitse manuaalisesti ladata, tulostaa tai skannata. Lisäksi verkkolaskun voi maksaa ilman, että asiakkaan tarvitsee syöttää maksutietoja uudelleen omaan järjestelmäänsä. Erittäin helppo ja toimiva yrityksen laskutuksessa. Voit vastaanottaa ja lähettää laskuja suoraan verkkolaskuina, tämä näkyy myös kirjanpidon kuluissa. Yleensä vähentää kuluja, koska kirjaaminen nopeutuu. Täältä löydät hyvän videon ja ohjeita verkkolaskutuksesta.

Verkkolaskutus helpottaa ja nopeuttaa laskutusta. Voi unohtaa perinteisen postituksen. Tekniikka ja sen kehittyminen on ihanaa kun se helpottaa yrityksen elämää ja nopeuttaa laskujen tekoa sekä käsittelyä.


Jätä kommenttisi