NYT löydät 2022 vuoden kalenterimme Suomalaisesta Kirjakaupasta! Poikkea hakemassa omasi

KasvuStooriTM vuoden 2022 laadukkaat ja motivoivat Tavoitekalenteri ja Perhekalenteri löytyvät tällä viikolla Suomalaisen Kirjakaupan hyllystä ympäri Suomea.

Uudistimme kalentereita saamiemme palautteiden ja toiveiden mukaan. Tavoitekalenterimme on suunniteltu ja toteutettu auttamaan niin henkilökohtaisen elämän kuin työhön liittyvien tavoitteiden ja unelmien toteuttamisessa sekä saavuttamisessa. Yrittäjille myös oiva työväline yritystoiminnan suunnitelmalliseen kehittämiseen. Kalenteri toimii myös aivan normaalina kalenterina ja sähköisen kalenterin tukena.

Perhekalenterimme toimii arjen kaverina. Sen avulla on helppo laittaa arjen tärkeät asiat muistiin. Sopii niin perheen käyttöön kuin työvälineeksi työpaikalle. Jokaisella kuukaudella on tilaa kirjata ylös päivittäisiä tehtäviä, harrastuksia, sovittuja menoja ja niiden aikatauluja. Kuukausittain voit myös eritellä muut tärkeät muistettavat perheen, omat asiat tai työtehtävät. Hyödynnä perhekalenteriamme tehokkaasti arjen apuvälineenä.

Perhekalenterissa nyt myös viisi saraketta eli toimii myös viisi henkiselle perheelle. .

Kalenterit ovat alusta loppuun suomalaista työtä! Avainlipputuotteita! Kannata suomalaista valmistusta ja työtä ja hae omasi Suomalaisesta Kirjakaupasta tai tilaa verkkokaupastamme.

Lopeta aikominen ja aloita vuoden 2022 tekemisen suunnittelu

Tavoitekalenterimme sisältö:

Kalenteri sisältää helppokäyttöiset työvälineet vuosisuunnitteluun, kuukausittaiseen suunnitteluun ja toteutukseen sekä projektikalenterin 2022 ja 2023. Toimivan kuukausisuunnitelman helpottamaan arkea ja työsuunnittelua sekä paljon kirjoitustilaa sisältävän viikkoaukeaman. Tilaa myös muistiinpanoille.

Kalenterin sisältö

  • 2021 kalenterin
  • Joulukuu 2020 viikot, voit aloittaa käytön jo joulukuussa
  • Paljon kirjoitustilaa sisältävät viikkoaukeamat, päivittäisen työsuunnittelun
  • Viikkoaukeamalla nimipäivät
  • Viikkoaukeamalla sunnuntait ja juhlapyhät punaisella
  • Vuosisuunnitelman 2021
  • Inspiroivia ohjeistuksia, joista saat tsemppiä tekemiseesi
  • Kuukausisuunnittelun ja yhteenvedon
  • Muistiinpanosivuja

Aikaa ei voi myydä eikä ostaa, meillä kaikilla on sitä yhtä paljon. Käytä aikasi viisaasti.

Jätä kommenttisi