Lopeta aikominen, aloita tekeminen!

En ole ehtinyt, on ollut niin kiirettä.

Teen sen sitku olen varakkaampi.

Mutku ei minulla ole resursseja tuollaiseen.

Kuulostaako tutulta? Onko sinullakin useita syitä, miksi et ole saanut jotakin asiaa edistettyä? Minullakin ainakin oli – ennen, kunnes kyllästyin tekosyihini ja ryhdyin hommiin.

Asioita ei saa mitenkään muuten aikaiseksi kuin tekemällä. Niin se vaan on PISTE! Päivät voi viettää voivottelemalla, valittamalla ja keksimällä syitä, miksi asiat eivät edisty. Tai päivät voi viettää positiivisessa flowssa, jolloin kaikki tuntuu olevan mahdollista.

Minulla on yhtenä tsemppilauseenani ”hyvä synnyttää synnyttää hyvää”. Tällä tarkoitan positiivista kierrettä, flowta, joka voi syntyä itselle omasta tekemisestä, se voi olla ihmisten välistä vuorovaikutusta, se voi tapahtua yrityksessä. Ydinajatuksena tuossa tsemppilauseessa on, että kun teet asioista, joista inspiroidut, innostut, sinulle tulee hyvä mieli, alat ajatella positiivisesti, siitä tulee kierre ja pian huomaat, että päiväsi ovat täynnä positiivista energiaa!

Näin ainakin kävi minulle ja suosittelen kokeilemaan. Positiivinen kierre ei synny käden käänteessä, sitä täytyy harjoitella ja siihen täytyy käyttää aikaa, mutta jo muutaman viikon sitkeän harjoittelun tuloksena huomaat kyllä muutoksia. Ethän lähde marathonillekaan ilman harjoittelua? Sama asia oman ajattelusi kanssa, harjoitus tekee mestarin ja  suosittelen kokeilemaan!

Kun saat ”viritettyä” itsesi positiiviselle taajuudelle, lupaamme että alkaa tapahtua. Uskalla haastaa itseäsi ja kokeilla – et menetä mitään vaikka kokeilisit 🙂 Unohda sitkut, mutkut sekä muut tekosyyt ja kokeile. Uskomme, että yllätyt – tsemppiä!

 

3 kommenttia

Jätä kommenttisi

Elina Parpalakommentoi
23.04.2018 at 17:14

Mukana!

merjakommentoi
23.04.2018 at 17:56
– In reply to: Elina Parpala

Hei Elina, mahtavaa, pysy kuulolla! Lanseeraamme kevään aikana mahtavia juttuja 🙂

tarjakommentoi
29.05.2018 at 12:26
– In reply to: Elina Parpala

Hyvä elina!

Jätä kommenttisi