Loma, loma, loma, loma

Nyt on koittanut kesäloman aika! Blogimme jää kesälomalle. Palaamme taas elokuussa kuvioihin.

Toivottavasti myös sinä ehdit lomailla ja nauttia kesästä. Kokeile elää kesän löytöretkeilijän elämää. Blogimme on innostanut, motivoinut ja kertonut mahtavia yrittäjien tarinoita taas syksyn, talven ja kevään aikana. Meillä on ollut myös upeita vieraskyniä eri kirjoittajilta. On ollut suuri ilo saada julkaista näitä upeiden yrittäjien kirjoituksia. Toivomme, että sinulle on ollut niistä hyötyä ja iloa. Olemme pyrkineet käsittelemään myös ajankohtaisia asioita blogissa. Jos haluat kesällä lueskella kirjoituksiamme, löydät ne kaikki blogistamme. Mikä sen mukavampaa kuin sadepäivänä istahtaa lukemaan.

Innostus, inspiraatio, luovuus ja tekeminen vaativat myös hetken lomailua välillä. Läppärit ja koneet on hyvä laittaa hieman huilimaan hetkeksi, niin nekin jaksavat paremmin. Aivojemme kovalevylle tekee erittäin hyvää breikki ja nollaaminen välillä. Kovalevykin tahtoo täyttyä ja voi jopa ylikuumentua, jos ei saa välillä levätä. Kesä on löytöretkeilijän aikaa ja sitä haluamme myös itse viettää hetken. 😊

Ihanaa, innostavaa, rentouttavaa & inspiroivaa kesää ! Lataa sinäkin akkujasi sekä luovuusvarastoa syksyn ja talven varalle. Toteuta kesäunelmia ja tee juuri niitä asioita, joita olet halunnut tehdä. Vietä löytöretkeilijän elämää. Nyt on siihen mitä parhain hetki.

Palaamme elokuun alussa taas uusin innostunein mielin.

Aivan mahtavaa kesää!

Toivottavat Tarja ja Suvi

Jätä kommenttisi