Kiitos Suomi! Kiitos, että saamme nauttia itsenäisyydestä.

Olen kiitollinen kaikille niille, jotka taistelivat aikoinaan ja mahdollistivat Suomen itsenäisyyden. Tämä maa on antanut meidän elää turvassa ja omaa elämäämme. Tämä korostuu varsinkin nyt kun Ukraina on kohta vuoden elänyt sodan keskellä.

Itsenäisyys on aina ollut tärkeää, mutta tänä vuonna se on erityisesti korostunut, kun itsenäisyys ei olekaan itsestään selvä asia. Sota varjostaa koko Eurooppaa, ja sen kauhut ovat jatkuvasti läsnä niin lähellä meitä. Elämä ja turvallisuus on noussut tärkeimmäksi asiaksi arjessamme.

Meillä on valtavan paljon hienoja asioita. Meillä on maa täynnä upeita vesistöjä, revontulia, luontoa, arktinen Lappi, joulupukki, keskiyön aurinko, puhdasta ja maukasta vettä, upeita metsiä, tuntureita, puhtaita luonnon antimia, ihania eläimiä tapaa luonnossa, raikasta ilmaa hengittää, lunta, vihreää nurmikkoa, omenapuita, puhtaasti kasvanutta ruokaa ja vaikka mitä.

Saamme nauttia todella puhtaasta luonnosta ja upeasta maastamme itsenäisinä. Pidetään huolta luonnostamme, maastamme, toisistamme nyt ja aina.

Mahtavaa itsenäisyyspäivää!

Jätä kommenttisi