KasvuStoori – IMAGO Hair Design

Minä olen Nina Perälä, 31 vuotias Parturi-kampaaja,Meikkaaja Vantaalta.

Olen juuri perustanut oman liikkeen Tikkurilan keskustaan jonka nimi on IMAGO Hair Design.
IMAGO Hair Design on moderni Parturi-Kampaamo jossa olen erikoistunut hiustenvärjäämiseen ja hiustenpidennyksiin.
Imagolla ei missään nimessä harrasteta niin sanottua liukuhihna työskentelyä vaan keskitytään kokonaisvaltaiseen palvelukokemukseen.


Miten kaikki alkoi?


Olen valmistunut kampaajaksi Helsingin palvelualojen oppilaitoksesta vuonna 2009 ja kouluttauduin siitä vielä suoraan make up artistiksi. Jo koulu aikoina haaveilin tulevaisuudessa omasta liikkeestä mutta silloin ajatus tuntui vielä kaukaiselta ja pelottavalta. Opiskelu aikoina harrastin myös alan kilpailuja joista tuli myös muutama sijoitus (Tampereen hiusfestivaalit fantasiakampaus 3.sija, Meikkauksen SM kilpailut 2.sija). Ehkä tulevaisuudessa minun töitäni tullaan vielä kisalavoilla näkemään, ken tietää.

Valmistuttuani Etsin jonkin aikaa sitä itselle sopivaa työpaikkaa jonka sitten löysin ja jäinkin sinne vuosiksi. Kehitin itseäni kampaajana ja löysin suunnan millaiseksi kampaajaksi halusin tulla. Vuodet vierivät ja tuli tunne että halusin jotain enemmän että olin jämähtänyt paikoilleen. Siitä sitten keräsin rohkeuteni mennä eteenpäin ja lähteä turvallisesta palkka työstä ja seurata unelmia vaikka ei vielä ollutkaan kyse omasta liikkeestä vaan ystävien kannustuksesta lähdin kampaaja yrittäjäksi vuokratuolille toisen kampaajan yritykseen. Koin että nyt oli aika ja tämä askel minun piti ottaa päästäkseni eteenpäin. Olin hyvin jännittynyt siitä kuinka kaikki tulisi sujumaan yrittäjänä mutta sujuihan se. Tekemällä oppii ja minä opin kuinka yritystä pyöritetään. Siitä on nyt melkein 4 vuotta kun hyppäsin yrittäjyyden maailmaan enkä oli katunut hetkeäkään.

Nyt minusta tuntuu siltä että olen valmis toteuttamaan sen minun opiskeluaikaisen haaveen omasta Kampaamosta . Kampaajana en tule ikinä olemaan valmis sillä opittavaa ja kehitettävää löytyy koko ajan lisää.


Haluaisin kiittää kaikkia niitä työnantajia, kollegoita,opettajia ja kouluttajia joiden kanssa olen tehty töitä ja oppinut näiden vuosien aikana. Nämä Vuodet ovat muovanneet minusta kampaajan jollainen olen. Erityisesti kiitos asiakkaille jotka olette seuranneet minua nämä vuodet ja teette minun oman liikkeen perustamisesta mahdollista.


IMAGO Hair Design avaa ovet asiakkaille Ti 1.6.2021 ja virallisia avajaisia juhlitaan La 5.6 klo 11.00-17.00.

Avajaisten kunniaksi haluan tarjota teille kaikki väripalvelut -15% alennuksella koodilla: Kasvustoori
Tarjous on voimassa 1.6.-30.6.2021 aikana tehdyille varauksille.
Ja aikoja voi varata 1.6- 31.7.2021 väliselle ajalle.


Aikoja voi varata osoitteesta www.imagohairdesign.fi muista mainita koodi: Kasvustoori

Minua ja Imagoa voi halutessaan seurata myös instagramissa tai facebookissa
www.instagram.com/hairdesign.nina
www.instagram.com/imagohairdesign
Nähdään IMAGOSSA, Tervetuloa.

Jätä kommenttisi