Haaveiletko omasta yrityksestä? NYT ennakkomyynnissä, rohkaiseva yrittäjyyden käsikirja

Haluatko yrittäjäksi? Teimme sinulle rohkaisevan yrittäjyyden käsikirjan. Kirja ON NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ! Ilmestyy elokuun lopussa eli pääsemme postittamaan kirjat 31.8.2020. Käsikirja on tehty sinulle joka suunnittelet yrittäjyyttä, olet juuri perustamassa, olet vähän aikaa toiminut jo yrittäjänä tai konkarit voivat hyödyntää kirjaa uuden liiketoiminnan, tuotteen tai palvelun kehittämiseen. Kirja on hyvin käytännönläheinen opas, ja sisältää eväät, ohjeet, neuvot sekä työvälineet.

Moni haaveilee ryhtyvänsä yrittäjäksi. Moni lähtee, ja osa ei uskalla koskaan ottaa ratkaisevaa askelta. Yrittäjyydestä puhutaan usein termillä ”hyppy tuntemattomaan”. Tekemällä suunnitelman ja selvittämällä etukäteen asioita muuttuu tuo hyppy harkituksi. Tiedät mitä olet tekemässä.

Yrittäjyys on iso muutos elämässä. Ei ole enää turvallista työyhteisöä ympärillä. Ei yritystä joka maksaa säännöllisen tai epäsäännöllisen palkan. Yrittäjänä olet ”oman onnesi seppä”. Pääset itse päättämään asioista. Voit toteuttaa monenlaisia asioita ja  unelmia. Saatat onnistua, rikastua ja voida hyvin. Vastaavasti voit myös epäonnistua. Ehkä asiat eivät sujukaan kuten halusit tai kuvittelit. Voi olla, että et koskaan ansaitse niin paljon kuin haluaisit.

Kaikki on kuitenkin pääosin sinun vallassasi. Jos lähdet ”soitellen yrittäjäksi” asiat ei ehkä etenekään toivotulla tavalla. Mikäli teet kotiläksyt hyvin eli suunnittelet, selvität ja valmistelet yritystoimintasi, saattaa alkuun pääseminen olla huomattavasti kivuttomampaa. Hyvin suunniteltu on kuitenkin aina puoliksi tehty.

Yrittäjyyden käsikirja auttaa sinua ”kotiläksyjen” teossa. Helpottaa aloittamista, ja antaa eväitä pääsemään helpommin ja paremmin alkuun. Tilaa omasi ja lue lisää käsikirjasta täältä.

Innostavaa & inspiroivaa matkaa yrittäjyyden maailmaan!

Jätä kommenttisi