Anna innostava joululahja, josta on lahjan saajalle iloa koko vuodeksi

Tästä lahjasta on iloa, innostusta ja inspiraatiota koko vuodeksi

KasvuStooriTM arjen apulaiset auttavat lahjan saajaa hallitsemaan arkea, saavuttamaan asioita ja motivoivat sekä innostavat omien suunnitelmien toteuttamiseen. Anna lahjaksi koko pakettimme. Toimii niin työssä, opiskelijalla kuin henkilökohtaisessa elämässä.

Jos haluat tuunata lahjaasi

voit kirjoitella kalenteriin valmiiksi tsemppilauseita viikoille tai kuukausittain. Antaa iloa ja innostusta lahjan saajalle.

KasvuStoorin inspiroiva kalenteri 2019 on erittäin laadukas, koko A5, paksuus optimaalinen 1,3 cm, helppo kuljettaa mukana. Sopii A5 kokoisiin nahkakansien sisälle. Paperi on riittävän paksua, ei näy läpi. Paljon kirjoitustilaa. Helppokäyttöiset työvälineet viikon, suunnitelmien (niin työ kuin henkilökohtaisten asioiden) hallitsemiseen. Kannet ovat ympärilaminoidut (myös reunat) ja kalenteri on kokonaan suomalaista käsityötä sekä Avainlipputuote.

KasvuStoorin motivoiva ja energiaa antava tavoiteopas ohjaa, neuvoo, tsemppaa ja rohkaisee niiden asioiden tekemiseen, joita haluat toteuttaa. Täynnä asiaa, selkeät ohjelistat kiteytyksenä. Helppolukuinen ja toimii omana työvälineenään tai kalenterin ja/tai muistikirjan kanssa.

KasvuStoorin innostava muistikirja on piste i:n päälle. Hyvä laadukas paperi, sisältää muutamia arjen hallinnan työvälineitä. Auttaa toteuttamaan niin työ kuin henkilökohtaisen elämän asioita. Toimii aivan normaalina muistikirjana. Tämä kaunis toteutus saa lahjan saajan varmasti tekemään muistiinpanoja.

PS. NYT TÄMÄ LAHJASETTI TARJOUKSESSA, TOIMI HETI.

https://www.kasvustoori.fi/kauppa/tavoiteopas-vuoden-2019-tavoitekalenteri-ja-innostava-muistikirja-yhteistuote/

Ihana lahja jonka voi ostaa myös itselle. Anna itsellesi lupa tehdä innostavia asioita.

Jätä kommenttisi