UUTUUSOPAS – Innostu myynnistä ja tee tulosta!

Mitäpä jos myynti olisikin innostavaa ja motivoivaa? Mitäpä jos se ei olisikaan välttämätön paha vaan päivän mielenkiintoisin työtehtävä? Mitä jos tekisit sitä suunnitelmallisesti edeten, saisitko parempia tuloksia? Rakkaudesta myyntityöhön teimme motivoivan myynnin oppaan, joka jokaisen myyntiä suunnittelevan tai tekevän kannattaa lukea.

Olemme työssämme huomanneet, että myynti on monelle yrittäjälle akilleen kantapää. Ei haluta/osata/ehditä/ei kiinnosta myydä. Myynti kuulostaa sanana epämiellyttävältä ehkä pelottavaltakin ja sitä lykätään viimeiseen asti.

Teetkö sinä myyntiä? Kuuluuko sen tekeminen työpäivääsi?

Takkuuaako myynti? Tuottaako se harmaita hiuksia? Eikö tule tarpeeksi tuloksia? Onko vaikeaa tai tuntuuko lähes mahdottomalta tehdä myyntiä?

Jos yrityksellä ei ole myyntiä, ei sillä ole toimintaedellytyksiäkään. Sillä jos myyntiä ei ole, mistä ihmeestä raha tulee silloin yritykseen? Jokaisen yrittäjä pitäisikin kysyä itseltään ”kuka on yritykseni paras myyjä?” Jos vastaus ei ole ”minä itse”, niin yrittäjän täytyy todella miettiä, kuka se sitten on.

Myyntihän on yksinkertaistettuna sitä, että asiakkaalla on tarve tai ongelma ja sinulla on yrittäjänä/myyjänä ratkaisu asiaan. Myynti on asiakkaan kuuntelemista, hänen tarpeistaan kiinnostumista ja hänen ongelmiinsa ratkaisujen tuomista. Asiakkaan auttamista ja ymmärtämistä.

Tavoitteellinen ja onnistunut myyntityö on jokaisen yrityksen ja myös yrittäjän elinehto! Me KasvuStoorissa diggaamme myynnistä yli kaiken ja rakkaudesta lajiin kirjoitimmekin motivoivan myynnin oppaan. Helppolukuisen, käytännönläheisen ja tuloksen tekoon opastavan kirjan, joka jokaisen myyntiä suunnittelevan tai tekevän kannattaa lukea.

Tämä opas syntyi kaikesta siitä tiedosta, kokemuksesta ja tekemisestä, jonka olemme matkan varrella kasanneet ”reppuumme”. Harva syntyy myyjäksi, moni joutuu opettelemaan sen tekemistä. Toisille se on helpompaa kuin toisille. KAIKKI sitä kuitenkin oppivat tekemään. Usein haaste on siinä, että myyntityölle ei allokoida kalenterista riittävästi aikaa, sen merkitystä ei ymmärretä ja sitä ei toteuteta tarpeeksi suunnitelmallisesti.

Haluamme, että lopetat aikomisen ja aloitat myymisen!

Opas sisältää monipuolisten tekstien lisäksi myös useita työvälineitä, joiden avulla voit parantaa ja kehittää myyntiprosessiasi sekä – osaamistasi. Aivan varmasti jotain tapahtuu, jos ja kun lähdet suunnitelmallisesti etenemään. Otat oppaan käteesi, luet ja toimit. Hallitse myyntiäsi ja saat parempia tuloksia aikaiseksi.

Bonuksena saat myös tyytyväisempiä asiakkaita. Asiakkaat haluavat, että heille myydään. He haluavat ostaa. He myös arvostavat hyvin tehtyä myyntityötä. Loista ja erotu myyntityölläsi – samalla saat osaksesi asiakkaiden arvostuksen.

Motivoiva myynnin opas on NYT ennakkomyynnissä sopuhintaan 14,90 + toimituskulut 2.4.2019 asti (normaalihinta 2.4.2019 jälkeen 18,90 + toimituskulut). Hyödynnä siis ennakko-ostajan etu ja tilaa opas heti tänään KasvuStoorin verkkokaupasta täältä. Postitamme ”uunituoreet” ennakko-ostoina tehdyt oppaat perjantaina 5.4.2019.

Opas on suomalainen Avainlipputuote ja siinä on 68 sivua. Oppaan kauniin visuaalisen & graafisen ilmeen on suunnitellut Avena Design www.avenadesign.fi

Lopeta aikominen – aloita myyminen!

Jätä kommenttisi