Uskallatko hidastaa kesällä hyvällä omallatunnolla?

Tuleva kesä on vain kerran ja se ei tule toistumaan! Kesä on löytöretkeilijän aikaa, ja joka hetkestä kannattaa ottaa kaikki irti sekä hidastaa hyvällä omallatunnolla.

Millaista on löytöretkeilijän elämä? Kesä on mitä oivallisin aika viettää juuri sellaista; tehdä jotain mitä ei ole ennen tehnyt, tavata ihmisiä, mennä eri paikkohin ja viettää aikaa vain olemalla ja nuuskimalla kesän tuulia. Löytöretkeilijän elämä ja hetket voi siis olla ihan millaisia vaan. Pääasia, että löytää sellaista tekemistä ja viettää sellaista aikaa, mistä saa energiaa, rauhaa sekä ihania kokemuksia. Niitä hetkiä voi sitten varastoida talven varalle.

Kesällä on ihana tehdä kaikkea erilaista ja inspiroivaa. Nyt voi alkaa jo suunnitella sekä unelmoida monenlaisesta kivasta tekemisestä. Voi ottaa hetkiä ja päiviä tai vaikka viikkoja ja viettää löytöretkeilijän elämää.

Löytöretkeilijä löytää kaikkea sellaista, mitä ei normaaliarjessa ehdi tai ole mahdollista löytää. Voi löytää itsestään myös ihan uusia hulluttelevia puolia – mahtavia kokemuksia tai innostavia uusia tekemisiä, joita voi kokeilla mielinmäärin.

Edessä on hieno kesä, joten siitä kannattaa ottaa kaikki irti! Aamiaisen voi vaikka syödä joka päivä ulkona. Sateella voi mennä pihalle paljain jaloin ja läpsytellä lätäköissä. Voi ajella pyörällä ihan mihin suuntaan vaan ilman sen kummempaa päämäärää ja pysähdellä juuri siihen mihin haluaa. Voi levittää peiton nurmikolle ja löhöillä vaikka koko päivän, jos ei ole muuta kummempaa. Voi löytää uusia ihania hetkiä, paikkoja ja ihmisiä.

Voi laittaa puhelimen, somen sekä läppärin kiinni ja unohtaa kaikki ”pitää” tekeminen. Voi tavata ihmisiä tai olla tapaamatta. Pääasia, että tekee juuri sitä mitä haluaa ja kerää kesän energiaa talven varalle energiavarastoksi.

Vietä ihan paras löytöretkeilijän kesä & nauti!

Jätä kommenttisi