Suosi paikallisia kauppiaita, verkkokauppiaita ja palveluntarjoajia NYT! He tarvitsevat apuasi!

Nyt jos koskaan paikalliset liikkeet, kauppiaat ja palveluntarjoajat tavitsevat rahojasi. Somessa on iso määrä erilaisia ostovinkkien ketjuja. Tämän tarve ei kuitenkaan lopu pelkkään koronan rauhoittumiseen, vaan tulee jatkumaan pitkään. Me kaikki päätämme valinnoillamme, pysyvätkö kauppiaat ja muut palveluita tarjoavat yritykset hengissä vai näivettyvätkö ne hiljalleen pois. Voimme kantaa kortemme kekoon pitkään.

Varmaan lähes jokaiselta kauppiaalta saa tuottteita vaikka kotiin postitettuna tai kuljetettuna. Ei tarvitse kuin kysyä. Suomalaisilla kauppiailla on paljon kaikkea ihanaa myynnissä. Lisäksi palveluita saa vaikka mitä, kun osaa kysyä.

Jokaisella ostollamme on nyt vaikutusta kauppojen ja palveluiden säilymiseen. Ostamme joka tapauksessa, miksi siis emme suosisi mahdollisimman paljon alueella olevia kivijalkaliikkeitä, verkkokauppiaita ja palveluiden tarjoajia. On tärkeää saada säilytettyä tarjontaa sekä palveluja alueellisesti. Eikä se onnistu ilman ostajia. Me asiakkaat pidämme pyörät pyörimässä ja niitä pyöriä kun pyöritetään, niin yrittäjät pärjäävät ja pystyvät myös työllistämään muita ihmisiä. Työllistäminen kun ei onnistu ilman asiakkaiden tuomaa rahaa.

Kun kesä tulee ja korona hellittää, toivottavasti, tutki Suomen ihanaa valikoimaa liikkuessasi muualla Suomessa. Täällä on paljon persoonallisia pieniä kauppoja, kahviloita, ravintoloita sekä kauppapaikkoja, ja niissä kannattaa poiketa ihastelemaan ilmapiiriä sekä käydä tutustumassa rohkeasti tarjontaan. Asiakaspalvelu näissä paikoissa on erinomaista ja valikoimakin usein yllättää laajuudellaan. Suunnittele ainakin osa kesälomastasi suomessa vietettäväksi, ja kartuta suomalaisten yrittäjien kassaa toimillasi.

Meillä kaikilla on mahdollisuus kantaa kortemme kekoon omilla ratkaisuillamme. Nyt jos koskaan niitä ratkaisuja kannattaa miettiä.

Jätä kommenttisi