Mikä on KasvuStoori?

Olemme saaneet kyselyitä, että mikä tämä teidän KasvuStoori oikein on? Kiitos kysymyksistä – kiva kuulla, että tarinamme kiinnostaa. 🙂

KasvuStoori on vuonna 2018 aloitettu konsepti. Nimi viittaa siihen, että haluaisimme jokaisen ihmisen löytävän oman kasvustoorinsa, liittyi stoori sitten yrittäjyyteen, työhön tai omaan henkilökohtaiseen elämään.

Konseptimme tarjoaa innostavia tuotteita, hyödyllisiä blogikirjoituksia ja inspiroivia koulutuksia. Kantavana ajatuksenamme on antaa työvälineitä tavoitteiden, unelmien ja päämäärien saavuttamiseen sekä arjen ja elämänhallintaan. Työvälineitämme voi tosiaankin hyödyntää sekä henkilökohtaisessa elämässä että yrittäjyydessä. Haluamme myös tukea yrittäjyyttä ja puhua sen puolesta, siksi julkaisemme joka tiistai yrittäjän KasvuStoorin, niitä voit lukea täältä. Kerromme mielellämme myös sinun stoorisi – jos innostut, kirjoita meille info@kasvustoori.fi, otamme uusia stooreja syksylle! Stoori ei maksa sinulle mitään. Lähetämme stoorin tekemistä varten ohjeistuksen meilitse.

KasvuStoorin työvälineet auttavat ja ohjaavat sinua mm. seuraavissa asioissa

  • Miten johdat itseäsi
  • Miten etenet tavoitettasi, päämäärääsi tai unelmaasi kohti
  • Miten pilkot tavoitteesi pienempiin hallittaviin osiin
  • Miten hallitset aikaasi niin, ettei aika hallitse sinua
  • Miten säilytät motivaatiosi
  • Miten seuraat tuloksia ja ruokit onnistumistasi
  • Myyntiin teimme oman työvälineen sitä tarvitseville

KasvuStoorin takana on kaksi energistä yrittäjänaista: Merja Pesonen, joka on yrittäjä, muodin agentti, sparraaja ja mentori sekä Tarja Pursiainen, joka on yrittäjä, kouluttaja, yritysneuvoja ja viestintäkonsultti.

Meillä kummallakin on omat vahvuutemme, omat osaamisemme ja yhdessä aikamoinen määrä kokemusta. Uskomme vahvasti, että motivoitunut ja innostunut ihminen saa enemmän aikaiseksi. Hän toteuttaa haaveitaan, unelmiaan ja tavoitteitaan. Mikäli jotakin haluaa riittävästi, sen voi saavuttaa. Mielestämme saavuttaminen on kiinni motivoivasta tavoitteesta, inspiroivasta tekemisestä sekä kurinalaisuudesta – asiat tapahtuvat hyvin harvoin itsestään, niiden eteen on oltava valmis tekemään töitä. On myös hyvä suunnittella hieman tekemistä. Tämä helpottaa etenemistä ja päämäärän saavuttamista. Joskus tarvitaan myös vähän onnea sekä oikeita ihmisiä matkan varrelle.

Meillä oli hieman onnea matkassa, kun tapasimme toisemme erään koulutuksen merkeissä. Jossain kohtaa huomasimme, kuinka hyvin tuemme toisiamme työhön liittyvissä asioissa, ja lisäksi meillä oli samanlainen intohimo monen asian edistämiseen. Huomasimme myös, että olemme kumpikin tekijöitä, mutta pystyisimme tekemään paljon enemmän yhdessä. Tämä sai meidät lyömään ”hynttyyt yhteen”. Päätimme toteuttaa KasvuStoorin ja lähteä yhteistyössä kehittämään asioita. Mottomme onkin lopeta aikominen – aloita tekeminen!

Näistä ajatuksesta ja innostuksesta on siis syntynyt Kasvustoori. Haluamme auttaa yrittäjiä, organisaatioita sekä sen ihmisiä voimaan paremmin. Haluamme auttaa ihmisiä myös henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamisessa. Haluamme motivoida, inspiroida ja kannustaa. Haluamme auttaa juuri sinua löytämään omat tavoitteesi ja unelmasi sekä toteuttamaan ne!

Kurkkaa verkkokauppaamme, josta löydät inspiroivia tuotteita ja käy lukaisemassa blogiastamme myös muita kirjoituksia, joista löytyy paljon mielenkiintoista sisältöä.

Tervetuloa mukaan, mikä on sinun KasvuStoorisi?

Kevätterveisin Tarja & Merja

Emme olisi ikinä saaneet tietää, mitä kaikkea voimme tehdä tai mitä voikaan tapahtua, jos emme olisi lähteneet tekemään. Lopetimme aikomisen ja aloitimme tekemisen!

Jätä kommenttisi