Kuka sinun junassasi matkustaa?

Me KasvuStoorin naiset saimme kutsun upean, vahvan ja viisaan naisen ystävyyden juhliin. Hän halusi järjestää juhlat ystävilleen, joita hän on tavannut elämänsä eri vaiheissa. Osaan hän oli tutustunut vasta äskettäin, osa kutsutuista oli ollut hänen ystävänsä melkein koko hänen elämänsä ajan. Hän vertasi ystäviä osuvasti matkustajiksi, jotka ovat matkustaneet hänen kanssaan hänen junassaan eri pituisia aikoja. Hän kertoi, kuinka ystävät olivat tulleet hänen junaansa mukaan, ja kuinka he olivat jääneet sinne matkustamaan hänen kanssaan.

Tämä upea nainen on Anja Störm, kollegamme, mentorimme ja ystävämme. Olemme tutustuneet häneen yrittäjyyden myötä ja saaneet nauttia hänen niin uskomattoman vahvasta sisäisestä viisaudesta. Sitä sisäistä energiaa, joka hänestä huokuu, on vaikea kuvata. Se täyttää huoneen, tulee puhelinlankojen kautta ja on aina läsnä.

Löytyykö sinun junastasi sinulle tärkeitä ihmisiä?

On tärkeää löytää omaan junaan kanssamatkustajia, joiden kanssa haluaa matkustaa. Ihmisiä, joilta saat energiaa ja joille voit myös itse luovuttaa energiaa. Ihmisiä joiden kanssa voit iloita, nauraa ja itkeä, kun tilanteet niin vaativat.

Ihmisiä, joilta saat viisaita neuvoja ja joilta uskallat kysyä apua. Ihmisiä joiden kanssa on hyvä olla. Ihmisiä joiden kanssa voit olla avoimesti ja rehellisesti oma itsesi. Ei tarvitse miettiä mitä sanoa tai tehdä, sinut hyväksytään aina.

Kaikki tarvitsevat junaansa matkustajia

Kanssamatkustajat ovat tärkeitä ihan kaikille. Elämässä on paljon enemmän sisältöä erilaisten kohtaamisten kautta. Ystävyys rakentuu ja kehittyy yhteisillä matkataipaleilla. Monen yhteisen matkan aikana voi kehittyä aivan uskomattoman vahva side kanssamatkustajiin. Tällainen side kestää jopa koko elinajan.

Välillä tosin voidaan erota eri raiteille, ja toisinaan joku jää jollakin asemalla pois. Usean kanssa löydämme kuitenkin samaan junaan taas takaisin ja matka jatkuu.

Yrittäjä tarvitsee myös muita ihmisiä sekä toisia yrittäjiä omaan junaansa. Yksin on raskasta matkustaa. Yhteistyö tuo myös aina mahdollisuuksia, ja antaa uudenlaista näkökulmaa. On kiva matkustaa sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa voi jakaa yrittäjyyden iloja ja haasteita. Saada vertaustukea ja sparrausta.

Meidänkin junassamme matkustaa kanssamme erilaisia ihmisiä. On yhteisiä ja tietysti myös omia ystäviä sekä yhteistyökumppaneita. On kiva huomata, kuinka yhteistyö rakentaa ystävyyttä. Toinen ei tunnukaan enää pelkästään kollegalta tai asiakkaalta, vaan yhteinen taival on muuttanut yhteistyötä kohti ystävyyden taivalta.

Voit myös valita matkustajia junaasi

Tutustu rohkeasti erilaisiin ihmisiin ja ota heidät mukaan junaasi. Voit myös vähentää yhteisiä kilometrejä sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa matka ei suju yhtä leppoisasti. Voit ottaa junaasi ihmisiä, joilta saat energiaa tai jotka saavat sinut nauramaan. Kummasti maailma sekä omat näkemykset avartuvat, kun kuuntelee muita matkustajia ja ottaa avoimesti vastaan erilaisia ajatuksia.

Elämä on täynnä todella mielenkiintoisia ihmisiä. Voit kohdata heitä joka päivä junassasi, asemalla tai ohimenevillä raiteilla. Elämä on hauska matka <3

Jätä kommenttisi