Motivoiva tavoiteopas ja kaunis, innostava muistikirja

Yhteispaketti 27,90, toimituskulut vain 2,90.

Motivoiva tavoiteopas ja muistikirja auttavat arjen hallinnassa.  Voit suunnitella ihania  innostavia & inspiroivia asioita! .

KasvuStoorinTM innostava ja inspiroiva tavoiteopas auttaa sinua tavoitteittesi ja unelmiesi saavuttamisessa. Sen avulla haluamme sinun innostuvan tekemisestäsi. Kerromme oppaassamme, miten saat edistettyä haluamiasi asioita ja pääset etenemään päämäärätietoisesti tavoitettasi kohti. Oivallat ja opit, miten saat toteutettua tavoitteesi. Kerromme, miten hallitset aikaa ja miten palkitset itseäsi. Opas sisältää kymmenen inspiroivaa lukua mm. aiheista motivaatio, itsensä johtaminen, ajanhallinta, esteiden voittaminen. Piristä itseäsi tai osta kivana yllätyksenä lahjaksi!

Kaunis, motivoiva ja innostava muistikirja arkeen tai työhön!

KasvuStoorinTM muistikirja auttaa sinua päivittäisten arjen asioiden ja tehtävien, työtehtävien, yrittäjyyden suunnittelussa ja toteutuksessa, tavoitteiden ja unelmien tekemisessä sekä toteuttamisessa.

Muistikirjaa toimii aivan normaalina muistikirjana. Lisäksi siihen on suunniteltu muutamia työvälineitä asioiden toteuttamiseen. Toimi hyvin myös kalenterimme kanssa muistiinpanojen tekemiseen.

Innostu arjestasi ja työstäsi ja hyödynnä muistikirjaamme apuvälineenä.
Muistikirjan koko A5, 140 sivua.
Laadukas helposti kirjoitettava paperi ja kestävät ympärilaminoidut kannet.

Tavoiteopas ja muistikirja ovat laadukasta kokonaan suomalaista työtä alusta loppuun saakka.

 

 

 

27,90 

Kuvaus

Tämä tuote on painettu postitettava kirja.

KasvuStoorinTM tavoiteopas auttaa sinua tavoitteittesi ja unelmiesi saavuttamisessa. Sen avulla haluamme sinun innostuvan tekemisestäsi. Kerromme oppaassamme, miten saat edistettyä haluamiasi asioita ja pääset etenemään päämäärätietoisesti tavoitettasi kohti. Oivallat ja opit, miten saat toteutettua tavoitteesi. Kerromme, miten hallitset aikaa ja miten palkitset itseäsi. Opas sisältää kymmenen inspiroivaa lukua mm. aiheista motivaatio, itsensä johtaminen, ajanhallinta, esteiden voittaminen. Piristä itseäsi tai osta kivana yllätyksenä lahjaksi!

Opas sisältää 66 sivua ja se on tehty kokonaan Suomessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Motivoiva tavoiteopas ja kaunis, innostava muistikirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *