HUIPPUPAKETTI! Myynnin opas, tavoiteopas ja UUSI muistikirja

Tämä paketti auttaa ihan varmasti, joten nyt ILMAN POSTIMAKSUJA!  Tästä on iloa koko vuodeksi, nyt vain 47,90 yhteishintaan. Tässä paketissa PERHEKALENTERI KAUPAN PÄÄLLE!

Tarvitsetko ripauksen uskallusta, hyppysellisen innostusta ja lusikallisen motivaatiota

Myynnin opas innostaa, motivoi, neuvoo ja opastaa, miten teet myynnillä tuloksia.  Kuinka suunnittelet myyntiä, toteutat myyntiprosessin ja kehität omaa myyntityötäsi. Motivoiva myynnin opas on helppolukuinen, käytännönläheinen ja tuloksen tekoon opastava kirja, joka jokaisen myyntiä suunnittelevan tai tekevän kannattaa lukea. Opas sisältää myös työvälineitä oman myyntityön kehittämiseen.

Tavoiteopas auttaa sinua tavoitteittesi ja unelmiesi saavuttamisessa.  Tavoiteopas kertoo kuinka saat edistettyä haluamiasi asioita ja pääset etenemään päämäärätietoisesti tavoitettasi kohti. Oivallat ja opit tämän oppaan avulla miten toteutat tavoitteen. Kuinka hallitset aikaa ja miten palkitset itseäsi. Opas sisältää kymmenen inspiroivaa lukua mm. aiheista motivaatio, itsensä johtaminen, ajanhallinta, esteiden voittaminen.

Kaunis, motivoiva ja innostava muistikirja arkeen tai työhön. Muistikirja auttaa sinua päivittäisten arjen asioiden ja tehtävien, työtehtävien, yrittäjyyden suunnittelussa ja toteutuksessa, tavoitteiden ja unelmien tekemisessä sekä toteuttamisessa. Muistikirjaa toimii aivan normaalina muistikirjana. Innostu arjestasi ja työstäsi ja hyödynnä muistikirjaamme apuvälineenä. Laadukas helposti kirjoitettava paperi.

Lisää tuotteista voit lukea yksittäisen tuotteen kohdalta. Hyödynnä pakettihinnoittelu!

TILAA HETI ITSELLE TAI LAHJAKSI!

Kaikki tuotteemme ovat valmistettu Suomessa alusta loppuun. Kalenteri avainlipputuote.

47,90 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HUIPPUPAKETTI! Myynnin opas, tavoiteopas ja UUSI muistikirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *