Aloititko, mutta et saanut vietyä haluamaasi asiaa loppuun asti?

Tsemppaava tavoitetyökirjamme auttaa sinua toteuttamaan ja saavuttamaan haluamiasi asioita. On ne sitten pieniä tai suuria unelmia, tavoitteita, työhön liittyvää tekemistä tai ihan arjen pieniä askareita.

Onko suunnittelemisessa haasteita?

Työkirjan avulla teet suunitelman pidemmälle tai lyhyemmälle ajalle. Valitset tavoitteen tai tekemisen, jonka haluat saavuttaa. Teet suunnitelman, mitä asioiden edistäminen vaatii sinulta. Kuinka viet maaliin sen, mitä päätät tehdä. Valmistaudut työkirjan avulla erilaisiin eteen tuleviin haasteisiin tai toteutumisen esteisiin.

Onko ajankäyttö toteutukselle hanskassa?

Työkirjan avulla vaiheistat eli pilkot tavoitteen pienempiin osiin ja lähdet toteuttamaan sitä askel kerrallaan. Päätät itse, missä ajassa tekemisen tulee olla valmis. Viet toteuttamisen viikko- ja päivätasolle omaan aikatauluusi.

Opettelet hallitsemaan aikaasi niin, ettei se hallitse sinua. Ajanhallinta on itsensä johtamista, ja siihen haluamme sinua työkirjan avulla tsempata.

Tee yhteenvetoa onnistumisestasi

Tekemällä yhteenvedon onnistumisestasi, näet kuinka paljon olet saanut aikaiseksi. Työkirjan yhteenveto auttaa sinua näkemään, motivoitumaan ja se innostaa jatkamaan. Onnistuminen ruokkii onnistumista. Aivojasi, mieltäsi ja innostustasi tulee ruokkia, muuten into sammuu helposti. Ruoki motivoivalla palkinnolla itseäsi innostumaan.

Hyödynnä omia vahvuuksiasi

Anna itsellesi mahdollisuus onnistua. Ota työkirja käyttöön ja lähde toteuttamaan juuri sitä mitä sinä haluat sekä hyödynnä vahvuuksiasi matkallasi.

Eteenpäin pääsemisen salaisuus on aloittaminen. Aloittamisen salaisuus on ylivoimaisten tehtävien pilkkominen pienemmiksi ja hallittaviksi tehtäviksi ja aloittaminen ensimmäisestä.— Mark Twain, kirjailija

Tsemppaava tavoitetyökirja löytyy verkkokaupastamme, tutustu siihen täällä.

Jätä kommenttisi