UUTUUSPAKETTI YRITTÄJÄLLE! Yrittäjyyden käsikirja, tavoitekalenteri 2021 ja seinäkalenteri 2021

NYT yhteispakettina VAIN 54,95, TÄMÄ PAKETTI ILMAN POSTIMAKSUJA!

Haluatko toteuttaa asioita? Haluatko saavuttaa päämääräsi? Hallitseeko aika sinua vai sinä aikaa?

Rohkaiseva yrittäjyyden käsikirjasta löydät ohjeet, neuvot ja työvälineet yritystoiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Olet sitten suunnittelemassa yrittäjyyttä, perustamassa yritystä, juuri perustanut tai miettimässä uudenlaista liiketoimintaa yritykseesi, tämä kirja on tehty sinulle! Kaipaatko käytännönläheistä opasta mitä teet ja missä järjestyksessä? Oivallat kuinka suunnittelet ja lähdet etenemään. Mitkä ”kotiläksyt” pitää tehdä ennen aloittamista tai sen jälkeen. Pääset nopeammin markkinoille, teet tulosta ja kannattavuutta. Painettu Suomessa.

KasvuStooriTM inspiroivan kalenterin 2021 avulla hallitset arkeasi ja työpäiviäsi tehokkaammin. AVAINLIPPUTUOTE, Tämä kalenteri on tehty helpottamaan suunnitelmallista tekemistä, auttamaan päämäärän saavuttamiseen, hallitsemaan aikataulua. Toimii myös aivan normaalina kalenterina.

KasvuStooriTM seinäkalenterin avulla helpotat arkeasi. Voit laittaa tärkeät asiat ja deadlinet muistiin. Jokaisella kuukaudella on tilaa kirjata ylös päivittäisiä ja viikottaisia asioita sekä aikatauluja. Hyödynnä työkalenteria tehokkaasti arjen apuvälineenä ja tavoitekalenterimme kaverina. AVAINLIPPUTUOTE.

Tarkemmat tuotekuvaukset löydät verkkokaupastamme yksittäisten tuotteiden kohdalla.

Kaikki tuotteemme ovat kokonaan Suomessa valmistettuja.

 

TILAA ITSELLESI TAI LAHJAKSI!

54,95 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UUTUUSPAKETTI YRITTÄJÄLLE! Yrittäjyyden käsikirja, tavoitekalenteri 2021 ja seinäkalenteri 2021”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *