Tee tavoitteista & unelmista totta! Tavoiteopas, itsensä kehittämisen kalenteri 2024 ja innostava muistikirja

Tämä tuotepaketti yhteishintaan 49,90, toimituskulut vain 2,90. Kaikki tuotteemme ovat kokonaan Suomessa valmistettuja. Kalenteri on Avainlipputuote.

Itsensä kehittämisen kalenteri 2024  on tehty helpottamaan juuri sinun arkeasi. Kalenterin auttaa sinua johtamaan omaa tekemistäsi, auttaa tavoitteiden & unelmien saavuttamisessa, hallitsemaan aikatauluja ja arkea. Toimii aivan normaalina kalenterina. Hyvä työväline myös työtiimeille.

KasvuStoorinTM innostava ja inspiroiva tavoiteopas auttaa sinua tavoitteittesi ja unelmiesi saavuttamisessa. Sen avulla haluamme sinun innostuvan tekemisestäsi. Kerromme oppaassamme, miten saat edistettyä haluamiasi asioita ja pääset etenemään päämäärätietoisesti tavoitettasi kohti.

KasvuStoorinTM muistikirjaa hyödynnät päivittäisten arjen asioiden ja tehtävien suunnittelussa ja toteutuksessa. Muistikirjassa on laadukas paperi, johon on helppo kirjoittaa, piirtää tai tehdä muistiinpanoja haluamallasi tavalla.

Katso lisätietoa yksitäisten tuotteiden kohdalta.

TILAA ITSELLESI TAI LAHJAKSI!

49,90 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tee tavoitteista & unelmista totta! Tavoiteopas, itsensä kehittämisen kalenteri 2024 ja innostava muistikirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *