Tee tavoitteista & unelmista totta! Tavoiteopas, itsensä johtamisen kalenteri 2023 ja innostava muistikirja

Tämä tuotepaketti yhteishintaan 49,90, nyt myös ilman toimituskuluja. Kaikki tuotteemme ovat kokonaan Suomessa valmistettuja. Kalenteri on Avainlipputuote.

Sinun vuosi 2023  KasvuStooriTM itsensä johtamisen ja kehittämisen kalenteri on tehty helpottamaan juuri sinun arkeasi. Kalenterin auttaa sinua johtamaan omaa tekemistäsi, auttaa tavoitteiden & unelmien saavuttamisessa, hallitsemaan aikatauluja ja arkea. Toimii aivan normaalina kalenterina. Hyvä työväline myös työtiimeille.

KasvuStoorinTM innostava ja inspiroiva tavoiteopas auttaa sinua tavoitteittesi ja unelmiesi saavuttamisessa. Sen avulla haluamme sinun innostuvan tekemisestäsi. Kerromme oppaassamme, miten saat edistettyä haluamiasi asioita ja pääset etenemään päämäärätietoisesti tavoitettasi kohti.

KasvuStoorinTM muistikirjaa hyödynnät päivittäisten arjen asioiden ja tehtävien suunnittelussa ja toteutuksessa. Muistikirjassa on laadukas paperi, johon on helppo kirjoittaa, piirtää tai tehdä muistiinpanoja haluamallasi tavalla.

Katso lisätietoa yksitäisten tuotteiden kohdalta.

TILAA ITSELLESI TAI LAHJAKSI!

Osasto:

49,90 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tee tavoitteista & unelmista totta! Tavoiteopas, itsensä johtamisen kalenteri 2023 ja innostava muistikirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.