Out of stock

Sinun vuosi 2023 kalenterimme on myyty loppuun, kalentereita löytyy vielä Suomalaisesta Kirjakaupasta

UUSI KasvuStooriTM itsensä johtamisen tavoitekalenteri 2023 on loppunut meiltä. Voit hakea kalenterin Suomalaisen kirjakaupan myymälästä tai tilata heidän verkkokaupasta.

Tämä kalenteri ei ole mikä tahansa kalenteri. Vuoden 2023 kalenteri on suunniteltu auttamaan itsensä johtamisessa sekä oman tekemisen kehittämisessä. Haluatko sinä kehittää itseäsi, johtaa omaa tekemistäsi, saavuttaa haluamasi? On kyse sitten henkilökohtaisesta elämästä, työstä tai yritystoiminnan kehittämisestä, kalenterimme auttaa sinua matkan varrella.  Toimii myös aivan normaalina kalenterina. Erinomainen työväline myös tiimin kanssa yhdessä työsuunnitteluun ja toimimiseen.

Pureudumme vuoden 2023 kalenterissa itsensä johtamiseen ja ajanhallintaan. Kalenteri auttaa sinua kuukausittaisessa suunnittelussa, motivoi ja ohjaa käyttäjää tekemään selkeämpää, konkreettista suunnittelua oman kehittymisen sekä ajanhallinnan suhteen.

Kalenterimme sisältää helppokäyttöiset työvälineet vuosi- ja kuukausisuunnitteluun sekä toteutukseen. Paljon kirjoitustilaa sisältävän toimivan viikkoaukeaman, motivoivia ja inspiroivia ohjeita kuukausittain itsensä johtamiseen. Joulukuun 2022 kalenterin viikkoaukeamat, voit aloittaa kalenterin käytön jo joulukuun alusta.

Kalenterin sisältö:

  • Vuoden 2023 kalenterin yhdellä sivulla
  • Vuoden 2023 projektikalenterin erikseen helpottamaan lomien, projektien ja muiden aikataulujen suunnittelua
  • Joulukuu 2022 viikkoaukeamat, voit aloittaa käytön jo joulukuun alussa
  • 2023 vuosisuunnittelun
  • Kuukausittaiset itsensä johtamiseen ohjaavia ohjeistuksia
  • Kuukausittain kuukauden to do sivu, jonka avulla johdat tekemistäsi, suunnittelet kuukauden tehtävät ja toteuttamisen
  • Erittäin toimivan viikkoaukeaman, jossa on paljon kirjoitustilaa, nimipäivät ja sunnuntait sekä juhlapyhät punaisella
  • Kuukausittain yhteenvetosivun oman itsensä johtamisen kehittämisestä sekä muistiinpanosivut
  • Vuoden 2024 projektikalenterin

Hyödynnä kalenteriamme itsesi johtamisessa ja ajanhallinnan työvälineenä. Saat ripauksen inspiraatiota, hyppysellisen motivaatiota ja lusikallisen innostusta.

Hyödynnä arjessa, työssä, tiimissä, opiskelussa ja toteuta tavoitteesi & unelmasi. Hallitse tekemistäsi ja toteuta suunnitelman mukaisesti.

Kalenteri tuo sinulle iloa vuoden jokaisena päivänä.

Mahtuu erillisiin A5 kansiin.

TILAA HETI OMASI!

24,95 

Varasto loppu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sinun vuosi 2023 kalenterimme on myyty loppuun, kalentereita löytyy vielä Suomalaisesta Kirjakaupasta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *