TAVOITTEIDEN & UNELMIEN TYÖVÄLINEET! Motivoiva tavoiteopas ja tsemppaava tavoitetyökirja

Nyt tarvitaan tsemppiä ja motivaatiota jatkaa tekemistä! Hyödynnä työvälineitämme itsellesi tai ystävälle lahjaksi.  Toimituskulut vain 2,90.

KasvuStoorinTM innostava ja inspiroiva tavoiteopas ohjaa ja auttaa sinua saavuttamisessa. Sen avulla haluamme sinun innostuvan tekemisestäsi. Kerromme oppaassamme, kuinka saat edistettyä haluamiasi asioita ja pääset etenemään päämäärätietoisesti tavoitettasi kohti. Oivallat ja opit, kuinka saat toteutettua tavoitteesi. Kerromme, kuinka suunnittelet ja hallitset aikaasi.  Opas sisältää kymmenen inspiroivaa lukua mm. aiheista motivaatio, itsensä johtaminen, ajanhallinta, esteiden voittaminen. Piristä itseäsi tai osta kivana yllätyksenä lahjaksi!!

Tsemppaava tavoitetyökirja sisältää työvälineet toteuttamiseen, jotka ovat saaneet erinomaista palautetta vuoden 2019 kalenterissamme.

Tsemppaava tavoitetyökirja sisältää opastuksen ja työvälineet

  • kuinka suunnittelet tavoitteet
  • kuinka pilkot ne pienempiin osiin
  • kuinka edistät niitä ja saavutat päämääräsi.

Työkirja sisältää myös motivointitekstejä, tsemppilauseita ja muistiinpanosivuja.

Voit suunnitella tavoiteoppaan ja työkirjan avulla isompia ja pienempiä tavoitteita. Sopii sekä työpaikalla suunniteltaviin että henkilökohtaisiin tavoitteisiin. Voit lähteä toteuttamaan vaikka uutta opiskelua, harrastusta, kuntoilua, työpaikan vaihtoa, matkaa tai ihan juuri sitä mitä haluat saavuttaa ja toteuttaa.

Tavoiteopas ja työkirja ovat myös yrittäjälle mahtava apuväline yrityksen kehittämiseen. Sen avulla voit suunnitella yrityksen tavoitteita tai uuden tuotteen ja palvelun toteuttamista, liikevaihdon kasvattamista tai yrityksesi kehityskohteita. Sinä päätät tavoitteesi ja työkirja auttaa sinua saavuttamaan sen.

Lisätietoa voit katsoa myös yksittäisen tuotteen kohdalta tuotteista.

Kumpikin tuote on valmistettu kokonaan Suomessa.

 

 

 

 

29,50 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TAVOITTEIDEN & UNELMIEN TYÖVÄLINEET! Motivoiva tavoiteopas ja tsemppaava tavoitetyökirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *