Motivoiva myynnin opas, inspiroiva tavoiteopas, tsemppaava tavoitetyökirja ja innostava UUSI muistikirja

TYÖVÄLINEET joiden avulla saavutat haluamasi. TUOTEPAKETTI  ILMAN POSTIMAKSUJA.

Myynnin oppas innostaa, motivoi, neuvoo ja opastaa, miten teet myynnillä tuloksia.  Miten suunnittelet myyntiä, toteutat myyntiprosessin ja kehität omaa myyntityötäsi. Motivoiva myynnin opas on helppolukuinen, käytännönläheinen ja tuloksen tekoon opastava kirja, joka jokaisen myyntiä suunnittelevan tai tekevän kannattaa lukea. Opas sisältää myös työvälineitä oman myyntityön kehittämiseen.

Tavoiteopas auttaa sinua tavoitteittesi ja unelmiesi saavuttamisessa.  Tavoiteopas kertoo kuinka saat edistettyä haluamiasi asioita ja pääset etenemään päämäärätietoisesti tavoitettasi kohti. Oivallat ja opit tämän oppaan avulla miten toteutat tavoitteen. Kuinka hallitset aikaa ja miten palkitset itseäsi. Opas sisältää kymmenen inspiroivaa lukua mm. aiheista motivaatio, itsensä johtaminen, ajanhallinta, esteiden voittaminen.

Tsemppaava tavoitetyökirja sisältää opastuksen ja työvälineet kuinka suunnittelet tavoitteet, pilkot pienempiin osiin ja saavutat haluamasi. Lisäksi se sisältää  myös motivointitekstejä ja tsemppilauseita.

Kaunis, motivoiva ja innostava muistikirja arkeen tai työhön. Muistikirja auttaa sinua päivittäisten arjen asioiden ja tehtävien, työtehtävien, yrittäjyyden suunnittelussa ja toteutuksessa, tavoitteiden ja unelmien tekemisessä sekä toteuttamisessa. Muistikirjaa toimii aivan normaalina muistikirjana. Innostu arjestasi ja työstäsi ja hyödynnä muistikirjaamme apuvälineenä. Laadukas helposti kirjoitettava paperi.

Lisää tuotteista voit lukea yksittäisen tuotteen kohdalta. Hyödynnä pakettihinnoittelu!

TILAA HETI ITSELLE TAI LAHJAKSI!

Kaikki tuotteemme ovat suomalaista käsityötä, Avainlipputuotteita.

 

54,90 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Motivoiva myynnin opas, inspiroiva tavoiteopas, tsemppaava tavoitetyökirja ja innostava UUSI muistikirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *