TAMMIALE! Inspiroiva ja innostava vuoden 2019 kalenteri arkeen ja työhön – UUTUUS!

NYT UUDENVUODEN ALE! Puuttuko sinulta vielä vuoden 2019 kalenteri? Toteuta uudenvuoden lupaukset tai tavoitteet ja hyödynnä kalenteria toteuttamiseen! NYT 15,90, ILMAN POSTIMAKSUJA!

Tilaa innostava KASVUSTOORI kalenteri 2019 nopeasti! Kalenteri tuo sinulle iloa vuoden jokaisena päivänä. Asiakkaamme ovat kommentoineet: ”paras kalenteriuutuus”, ”toimii”, ”hyvin tilaa kirjoittaa”.
Laadukas toteutus, paljon kirjoitustilaa viikkoaukeamalla, valmistettu Suomessa. Avainlipputuote. Mahtuu erillisiin A5 kansiin.

Kalenteri toimii myös työpaikalla tiimin tai koko työyhteisön työvälineenä sekä yrityslahjana. Erinomainen työväline myös opiskelijalle.

Tilaa heti!

15,90 

Tilaa itsellesi tai lahjaksi innostava & inspiroiva KasvuStoori TM 2019 tavoitekalenteri, jonka avulla saat edistettyä tavoitteitasi ja unelmiasi määrätietoisesti selkeän ja helpon ohjeistuksen avulla.

Kalenteri sisältää

  • 2019 nimipäiväkalenteri
  • vuosisuunnitelma 2019 aikana saavutettavista tavoitteista ja unelmista
  • selkeä ohjeistus miten tavoitteiden ja unelmien edistäminen pilkotaan pienempiin osiin
  • jokaiselle viikolle paljon kirjoitustilaa sisältävä kalenteriaukeama
  • inspiroivia tsemppitekstejä
  • vuoden 2020 kalenteritiedot

Kalenterissa on viresidonta, laminoidut kannet ja merkkinauha. Koko A5, sopii myös A5-kokoisten nahkakansien sisälle. Valmistettu Suomessa, Avainlipputuote.

Tilaa heti!

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TAMMIALE! Inspiroiva ja innostava vuoden 2019 kalenteri arkeen ja työhön – UUTUUS!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *