TYÖVÄLINEET YRITTÄJÄLLE! Tee tulosta ja menesty!

UUSI innostava kalenteri 2020, motivoiva myynnin opas, inspiroiva tavoiteopas nyt yhteispakettina VAIN 54,90, ILMAN POSTIMAKSUJA!

Haluatko tehdä myynnillä tulosta? Haluatko saada lisää asiakkaita? Haluatko lisää liikevaihtoa?

Myynnin opas innostaa, motivoi, neuvoo ja opastaa kuinka teet myynnillä tuloksia. Motivoiva myynnin opas on helppolukuinen, käytännönläheinen ja tuloksen tekoon opastava kirja jokaiselle myyntiä tekevälle. Opas sisältää myös tehokkaita työvälineitä oman myyntityön kehittämiseen.

 

Haluatko toteuttaa asioita? Haluatko saavuttaa päämääräsi? Hallitseeko aika sinua vai sinä aikaa?

Tavoiteopas kertoo kuinka saat edistettyä haluamiasi asioita ja pääset etenemään päämäärätietoisesti tavoitettasi kohti. Opit hallitsemaan aikaasi ja tekemistäsi paremmin. Opas sisältää kymmenen inspiroivaa lukua mm. aiheista motivaatio, itsensä johtaminen, ajanhallinta, esteiden voittaminen.

Tarvitsetko ryhtiä arkeesi? Onko aikatauluissasi parantamisen varaa? Ovatko päiväsi välillä kaaosta?

Uusi, uudistunut ja entistäkin parempi KasvuStooriTM tavoitekalenteri sisältää helppokäyttöiset työvälineet, selkeät neuvot ja ohjeet toteuttamiseen. Hyödynnä työssä, arjessa, työyhteisössä, opiskelussa ja vapaa-ajalla. Helppo tehdä selkeät kuukausi- ja viikkosuunitelmat. Toimii myös normaalina kalenterina.

Tarkemmat tuotekuvaukset yksittäisten tuotteiden kohdalla.

 

TILAA ITSELLESI TAI LAHJAKSI!

45,90 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TYÖVÄLINEET YRITTÄJÄLLE! Tee tulosta ja menesty!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *