KasvuStoori – Nina Maleta

Olen Niina Töyry  ja yritykseni on Nina Maleta.  


Miten kaikki alkoi?

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisten auttamisesta ja erityisesti auttamaan ihmisiä toteuttamaan erityisiä visioitaan ja tekemään oman näköisistä (ura)unelmista totta. Mietin miten voisin yhdistää laajan kokemukseni HR-alalta, rekrytoinnista ja työstä ihmisten parissa laajaan kielitaitooni. Täydensin osaamistani valmennuskoulutuksessa, joka edelleen inspiroi minua siirtymään kokonaisvaltaisemmin valmennuksen ja auttamistyön pariin. Olen erikoistunut ura- ja visiovalmennukseen ja autan ihmisiä toteuttamaan mahdottomiltakin tuntuvia tavoitteita. Autan löytämään työkaluja ja väyliä lähteä kohti sitä, mitä yksilön on tarkoitus mennä ja kuljen vierellä ja teen yhdessä matkaa valmennettavan kanssa. Sydämen asianani ovat erityisesti yksilöt, jotka haluavat toteuttaa jonkin unelman, jonka ovat saattaneet alitajuisesti tietää jo vuosia tai vuosikymmeniä, mutta ehkä järkisyistä valitsivat toisin ja päätyivät tekemään jotain sellaista, mihin ei ole aitoa paloa. Valmennuksessani pääset konkreettisesti käsiksi siihen, kuka oikeasti olet, mitä haluat, mitkä ovat arvosi ja alat toteuttaa edellämainittujen mukaista elämää tekemällä konkreettisia toimenpiteitä toimintasuunnitelman mukaan, jonka yhdessä luomme sinulle. Elämäsi alkaa näyttää ja kuulostaa sinulta ja vapaudut rajoittavista, ulkopuolelta tulevista odotuksista ja rajoitteista.


 Miten olet päässyt tähän pisteeseen?

Uskomalla siihen, että on mahdollista tehdä erityisistä unelmistaan totta ja rakentaa itselleen elämä, joka on aivan itsensä näköistä ja uniikkia. Kun todella uskot tähän, sinusta tulee pysäyttämätön ja koet, että todella toimit siitä käsin kuka oikeasti olet ja olet todella yhteydessä itseesi. Näin ollen on vaikea enää valita asioita, jotka eivät ole oikeasti sinua. Yritystoiminnan ja brändin rakentaminen on matka, eikä ole yhtä oikeaa tapaa tai polkua. Se, että olen saanut nähdä ihmisten onnistuvan, pääsevän tavoitteisiinsa ja se positiivinen palaute, mitä olen työstäni saanut kannustaa jatkamaan ja vahvistaa sitä, että olen oikealla tiellä.


 Mikä motivoi sinua yritystoiminnassasi?

Eniten minua motivoi se, että ihmiset joita olen valmentanut ovat konkreettisesti päässeet eteenpäin, ovat kasvattaneet uskoa omaan tekemiseen, valjastaneet omat vahvuutensa käyttöön konkreettisin askelin ja pitämällä kiinni toimintasuunnitelmasta. Kaikki tämä luo uskoa siihen, että haitallisia uskomuksia ja rajoittavia tekijöitä on konkreettisesti mahdollista muuttaa ja ihmiset voivat tulevaisuudessa elää vapaampina oman näköistä elämää toteuttaen. Haluan työlläni vaikuttaa siihen, että yksilöä ei rajoita aiemmat kokemukset (esim. se mitä heille on joskus omasta itsestään sanottu), omat haitalliset uskomukset omista kyvyistään tai mahdollisuuksistaan. Uskon, että uusia ajattelumalleja ja toimintatapoja luomalla on mahdollista tehdä mitä vaan. Taivas on rajana.

Mikä on yrityksesi tulevaisuus? Mitä tavoittelet?


Toivon saavani auttaa mahdollisimman monia tekemään erityisestä visiostaan totta. Haluan nähdä mahdollisimman monen onnistuvan sellaisissa tavoitteissa, jotka aiemmin tuntuivat mahdottomilta. Valmennukseni kautta joku voi esimerkiksi hakea johonkin sellaiseen koulutukseen, johon ei aiemmin uskaltanut tai lähteä jotain sellaista unelmaa kohti, joka on kytenyt vaikka lapsesta asti, mutta josta on saattanut ajatella, että se on liian myöhäistä esimerkiksi sen takia että on tietyn ikäinen tms. Haluan työssäni kohdata eri ikäisiä, eri taustaisia, eri maista tulevia ja eri kieliä puhuvia ihmisiä. Nautin ihmisten kohtaamisesta ja kaikesta siitä, mitä voin myös heiltä oppia.

Miten nollaat itsesi?

Tanssin salsaa ja bachataa ja tanssi on mulle mieletön keino ilmaista itseäni ja olla yhteydessä syvimpään olemukseeni, siihen kuka oikeasti olen ilman, että sitä tarvitsee mitenkään selittää. Pidän tärkeänä myös terveellisiä elämäntapoja, ravinto, liikunta, uni, sosiaaliset suhteet… aika perusjuttuja, mutta helppo laiminlyödä ja elintärkeitä mielen ja kehon hyvinvoinnin kannalta.


Tahtolauseesi
”If you can dream it, you can do it” -Walt Disney

Hänen tarinansa on mulle tosi inspiroiva, koska hän toteutti unelmansa kaikista vastoinkäymisistä huolimatta, meni läpi harmaan kiven.

Jos kaipaat apua yllä oleviin asioihin tai johonkin muuhun sinua askarruttavaan asiaan, mulle saa laittaa viestiä esimerkiksi Whatsappissa +358405480855 tai sähköpostilla nina@ninamaleta.com   

Tarjoan myös uusille asiakkaille maksuttoman kartoituksen.

www.ninamaleta.com

fb ja insta: lifecoachninamaleta

Jätä kommenttisi